User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: izmir urla total benzin istasyonu dizel sorunsali

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

izmir urla total benzin istasyonu dizel sorunsali

İZMİR Urlada Izmir Yuksek Teknoloji Enstitusune gelmeden onceki kavsakta sagda bir TOTAL benzin istasyonu var. Adida SAH-PET PETROL. saniyorum cift depo clisiyor gelip gecene cakiyor hileliyi oz musterisinede saglamdan veriyor. Total Eurodizel ile depoyu fulledim 47 litre aldi. 170 TL para odedim. fisimi kredi karti slibimide almamazlik etmedim. alacatiya dogru yola ciktimç hiz sabitleyicyi 90a ayarladim bastim gidiyorum. 12 km sonra bogulma silkeleme oldu aracda. sonrasinda motor sistem arizasi yazarak kirmizi isigi yakti. saga cektim hemen. kontgi kapatip tekrar calsitirdim 100 metre sonra tekrar ynisi oldu. esim ve cocugumda yanimda oldugundan biraz daha panikledim acikcasi iki seritli sapa bir patika yolda kus ucmaz kervan gecmez gecenlerinde ancak silme teget gectikleri bir yerde kalakaldim. Total Musteri hizmetlerini aradim hep soylediklerinin tersine bes para etmez lanet bir sistemleri var ve killarini bile kipirdatmadilar. yok yol yardimi yok asistan hizmetleri yok musteri memnuniyeti vs vs vs... ikinci defa bilmedigim bir totaldan basima bu olay geldigi icin hic kipirdatmadim araci. bir sekilde benzinligin telefonunu bulup durumu anlattim. tabiiki kabul etmek istemediler. ama totalden yedigim golu tersine cevirerek anlattim. ustalarini gonderdiler.bilgisayara bagladilar arizayi sildi silince duzeliyor fakat 100 metre gitmeden yeniden yapiyordu. lakin mazottan oldugu artik iyice belirmisdi. cekici istedim adamin dukkana cektirdik ama bu arada yaklasik 3-4 saat gecti ve sinirlerimiz yay gibi gerilmisti. deponun bosaltilmasini talep ettim benzinligin sahibide geldi israrla kendilerinde olmadigini belirtiyordu. lakin ayni gun tum gun ayni aracla gezdik ve yetkili servisde a'dan z'ye komple ekspertize girdi. aracdan olmadigi aleni sekilde acikti. depoyu bosalttilar bu arada ornek aldim kenara koydum. benzinligi sahibi bir yandan israr ediyordu kesinlikle kendi mazotundan olmadigini ama bir yandanda basimizdan ayrilamiyordu. usta depoyu komple bosaltti. araci aldigim kisi ve sigrtaci olan aradasida Allah razi olsun gik demediler her seyimize kosturdular kalktilar geldiler bizi almaya fakat plani bozmak istemedik biz. shell'den mazot alip gelmisler. onlarin getirdigini koyduk teste ciktik tik yoktu bir kanatlari esik gibi gidiyordu arac yine. ustada mazottan olugunu biliyor bize soyluyor fakat anlasmasi oldugundanmidir arkadasi oldugundanmidir nedir benzinlik sahibinin yanida net ve acik konusamiyordu. sonuc olarak adam bizim 170 lirayi geri verdi. ama 50 lira cekici ve 50 lira usta parasini ben odedim. arti olarak bu islem komple 5 saatimize mal oldu. netice olarak su an elimde ornek var ve test ettirmek istiyorum. totale gonderecegim ama ikiye bolup yarisini gonderecem. geri kalanida baska nerede test ettirebilirim. totalden gelebilecek tek bir cevaa bu saatten sonra guvenci kalmadi. olayla ilgili ailem disindada iki tane sahidim var neticede. gerekirse mahkeme gerekirse suc duyurusu ne gerekiyorsa yapmaya hazirim. ikinci numuneyi nerede yasal olarak test ettirebilirim ? bu konuda adres telefon kurum kurulus nasil bir yardiminiz olabilir ?

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bugün Çeşme otobanda yolda kalan Captiva sizmiydiniz?

Çok geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum iyiki sölediniz..
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün Çeşme otobanda yolda kalan Captiva sizmiydiniz?

Çok geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum iyiki sölediniz..
    Captiva degil ama muhtemel ondada ayni sorundur. Focus SW idi bizim aracimiz.

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rakip şirketlerden birini bulun bence. Onlarda örneği incelesinler en güzeli.

burak_skry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umarım sonunda istediğiniz sonuca ulaşırsınız bizim içinde güzel bir uyarı oldu bu aynı hatalara düşmeyiz bizde teşekkürler paylaşım için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun gürol.. tüpraş müşteri hizmetlerini bir ara onlar sana analiz yaptıracağın yerler hakkında bilgi verebilirler..

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şerefsiz millet ya arkadaş zaten bi dünya para bide dandik yakıt satıyorlar allahından bulsunlar bence peşini bırakmayın vaktiniz varsa
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

KVB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.

Nerdeyse her haftasonu gitmeme rağmen Urla'dan yakıt almam kesinlikle. İstasyonları bana çok itici gelir. Bu olay düşüncemi doğrulamış oldu.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Tam bir rezillik. Ailenle, ıssız bir yolda, olacak iş değil...

Çekici ve usta masrafını da istasyon sahibi üstlenmeliydi. Herhalde illallah ettin ve uğraşmadın. Yoksa üstlenilecek şey değil. Senle alakası olmadığını, mazottan kaynaklandığını zaten shell'in mazotunu koyunca aracın düzgün çalışmasıyla ispatlamışsın.

Analiz için tüpraş doğru adres olacaktır.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Frank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmıs olsun
    elınızdekı numuneyı unıversıtelerın kımya laboratuvarlarında ınceletebılırsınız ama yaparlar mı bılmem
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tupras isini sali gunu arastiracagim yarin yogunum bayaa gorunuyor. universite kimya laboratuvarlari yeterli olmayabilir yetkili ve etkili olarak tupras mantikli ve makul geldi acikcasi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BENZN VE MAZOTTA BYK HLE

kırsal motorine solvent ve base oil katıyorlarmış.. seninki de büyük ihtimal böyledir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    euro diye aliyoruz ama kirsalin en hilelisini koyuyorlar bazilari demekki.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    shellde bir benzeri başıma geldi gene aracınıza zarar vermeden kurtarabilmişsiniz

aracım daha 3 aylıkken enjektor benzin pompası vs vs biton masraf çıkarmışdı bana kotu benzin ...

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahh ahh urlada düzgün yakıt bulmak gerçekten çok çok zor nerdeyse tüm hepsini denedim sadece shellin yakıtı iyi çıktı diğerlerinde hep sorun yaşadım bu arada yolu urlaya düşen herkezi bi çay içmeye beklerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BENZN VE MAZOTTA BYK HLE

kırsal motorine solvent ve base oil katıyorlarmış.. seninki de büyük ihtimal böyledir..
    bi vazelin katmıyorlar halbuki pompa da zorlanmazdı

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan_2120 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahh ahh urlada düzgün yakıt bulmak gerçekten çok çok zor nerdeyse tüm hepsini denedim sadece shellin yakıtı iyi çıktı diğerlerinde hep sorun yaşadım bu arada yolu urlaya düşen herkezi bi çay içmeye beklerim
    Urla da yeni açılan Baydöner hizasında çevre yoluna çıkmadan önce sağda kalan Shell'in market tarafında kalan yani en sağdaki pompasında alın benzini..
    İzmir içinden ve bu urla shell den benzin alıyorum her seferinde az da olsa km de fark oluyor.. Urlada ki shell iyi dışındakilerin hiçbirinden alınmaz..

Gürol abi büyük geçmiş olun aracın bize yakın yerde bozulmuş bilseydik aileni misafir ederdik beklemezlerdi aracın yapılmasını..

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Ben urla girişindeki göbekte bulunan sağlı sollu OPET istasyonlarından alıyorum, (topçunun bulunduğu yer) 23.000 km alıdm Allaha şükür bir arıza olmasa.

OPET koçun olduğu için FIAT araçlara opet kart veriyorlar ve yakıtı buradan aldığınız sürece yakıttan kaynaklanan problemlere karşı garanti veriyorlar. Aracınınız fiat olmasa bile opetin sırf bu garantiden dolayı mazotlarının kaliteli olmasına dikkat ettiklerini düşünüyorum.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Asimos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bölge kaymakamlığı na gidip tüketici hakları komisyonuna bu konu hakkında başwurmanız durumunda gereken bütün ilgi alakayı gösterip gerekli bütün yönlendirmeyi yapacaklardır...(yapmanız gerekenler , tüketici mahkemesi , tazminat dawası , vs.)
    PSN:dohcvtec99

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)