User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: MG F Hakkında Bilgi

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MG F Hakkında Bilgi

Arkadaşlar merhabalar, genel olarak bu ara MG'lere takılmış durumdayım. Kronik sorunlarından birinin hararet olduğunu duymuştum, ankara yada İstanbul'da gösterebileceğim, alıp buraya geldiğimde bakımlarını yaptırabileceğim ve dikkat etmem gereken hususlar var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benım bıldıgım uretıcı fırmanın battıgı yedek parça sorunu olabılır ılerde

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Abi ben çok severim MG-F'i işin açığı, orta motorlu arka itişli tam bi keyif arabası. Baya da araştırmışımdır son 2 yıl içerisinde..

Parça olayına gelince bir sürü özel servisi var sıkıntı olmaz o bakımdan çok. Hararet sorununu hiç duymadım desem yalan olmaz, ama temizini bulmak şart

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben çok severim MG-F'i işin açığı, orta motorlu arka itişli tam bi keyif arabası. Baya da araştırmışımdır son 2 yıl içerisinde..

Parça olayına gelince bir sürü özel servisi var sıkıntı olmaz o bakımdan çok. Hararet sorununu hiç duymadım desem yalan olmaz, ama temizini bulmak şart
    Bende yıllardır bakarım bu ara aklıma düştü yine aracımı sattım gibi bişey ondan dolayı alayım bi tane diyorum ama araştırmak lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıntısı bitmek bilmez ben direkten döndüm gerek yok bence gene de siz bilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda-m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntısı bitmek bilmez ben direkten döndüm gerek yok bence gene de siz bilirsiniz
    ne gibi sıkıntıları vardır acaba? bilginiz varsa memnun olurum..

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatında binip binebileceğin en zevkli arabalardan biridir.. 145hp ortadan motordur..o hp e göre deli gider..

parça sıkıntısı yurt dışı kanalın var ise sıkıntı çekmezsin..Türkiye'de bilmiyorum.. Türkiye'de ilk çelik diye bir arkadaşım almıştı.. baya bindi bir sıkıntısını görmedik..
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bagajı açıp arka amartsör bağlantıların orada kaynak varmı diye bakın var ise muhtemelen çok yanlanılmıştır.Onun dışında zewkli arabadır..Güzel yanlar 0-100 6,4 ün altına düşürememiştim en iyi kaldırdığım oydu gtech ile ölçüm tabi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatında binip binebileceğin en zevkli arabalardan biridir.. 145hp ortadan motordur..o hp e göre deli gider..

parça sıkıntısı yurt dışı kanalın var ise sıkıntı çekmezsin..Türkiye'de bilmiyorum.. Türkiye'de ilk çelik diye bir arkadaşım almıştı.. baya bindi bir sıkıntısını görmedik..
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bagajı açıp arka amartsör bağlantıların orada kaynak varmı diye bakın var ise muhtemelen çok yanlanılmıştır.Onun dışında zewkli arabadır..Güzel yanlar 0-100 6,4 ün altına düşürememiştim en iyi kaldırdığım oydu gtech ile ölçüm tabi..
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar..sanırım bu kanımın kaynamasına engel olamayıp alacağım bi tane Ankarada Servis hakkında bilginiz var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son bir şey 180 den sonra tenteden gelen ses ve aldığı şekil can sıkıcı bilginize...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son bir şey 180 den sonra tenteden gelen ses ve aldığı şekil can sıkıcı bilginize...
    hımmm..sanırım hardtop'la çözülebilir gibi duruyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Şahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hımmm..sanırım hardtop'la çözülebilir gibi duruyor..
    Muhtemelen bizdekinde hardtop yoktu...
    Küçük s2000 işte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhtemelen bizdekinde hardtop yoktu...
    Küçük s2000 işte
    düzgün bi tane buldum bakalım resmen aynı düşünüyodum bende küçük s2000

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanyadayken bende cok dusunmustum ama hep silindir, kapak vs tarzi arizalari oluyordu hepsinin dikkat etmek lazim .
    Fusion35 ------> OnurD.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene bindim mgf icin uretilen tum parclari nerdeyse getrmistim cok keyifli ve dengelidir sikintisi aslinda birkac hususuna dikkat etmeniz lazim bnm aracim 2000 modeldi 2000 alirsan daha rahat edersin soyle soyliyim aracinin altindan gecen su borularini yenile motor arkada radyator onde suyunda hep antriz olsun tf icin uretilen contadan al ve tak rover 75 in sanziman sogutucusunu alicaksin ve onu yag sogutucu olarak kullaniyosun maliyeti 250 tl gibi yagini soguk tut hic problem yasamazsin lotus elise in headrsi oluyo ust kapagida toyota mr2 ninde kibristan getirebilirsin cok eglenceli bir aractir resimlerini bulursam yuklerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene bindim mgf icin uretilen tum parclari nerdeyse getrmistim cok keyifli ve dengelidir sikintisi aslinda birkac hususuna dikkat etmeniz lazim bnm aracim 2000 modeldi 2000 alirsan daha rahat edersin soyle soyliyim aracinin altindan gecen su borularini yenile motor arkada radyator onde suyunda hep antriz olsun tf icin uretilen contadan al ve tak rover 75 in sanziman sogutucusunu alicaksin ve onu yag sogutucu olarak kullaniyosun maliyeti 250 tl gibi yagini soguk tut hic problem yasamazsin lotus elise in headrsi oluyo ust kapagida toyota mr2 ninde kibristan getirebilirsin cok eglenceli bir aractir resimlerini bulursam yuklerim
    Çok teşekkür ederim bilgiler için,gerçekten benim için değerli bilgiler.. 2000 modelin daha yeni olması sebebi ile mi daha rahat edersin dedin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Şahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim bilgiler için,gerçekten benim için değerli bilgiler.. 2000 modelin daha yeni olması sebebi ile mi daha rahat edersin dedin?
    2000 model hararet bakimindan daha dayanikli fakat yine TF contasi takmalisin ve bir oilcooler veya dedgim gibi rover 75 in sanziman sogutucusndan bir kit ucuza yapabilirsin sagliklida ayrica 2000 model araclar 2003 te borusan getirdi hepsi 2003 7.ay cikislidir benm aracimn plkasi 34 TD 7979 du mercekli bixenon fardan trophy front lip arka turkiyede kimsede olmayan arka bagaj spoileri m3 CSL lerdeki gibi olandi herseyini sifirlamistim fotograflarini yuklerim arka iten ve muazzam dengeli aractir komple egzostu bi mg F in sesine inanamazsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanirim bugranin arabasina baktin MG F 1.8 L 2000 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk bitanede istanbul bakirkoyde var plkasi 34 vv 1200 onunda gokhan diye bi arkadasimn o arabada cok ozeldir bak derim turkiyede 3 tane var bu renk biride benimkiydi ben turkiyeye gelmeyen guf a boyatmistim yoksa araclar sienna gold tur ve en guzel en dikkat ceken rengidir vv1200 un hardtopuda wardi satarken alan istemedi fiyattan dustu numarasi var eger satmadiysa irtibata gecersin hardtop icin benm eski aracimda suan satilik onden hasar almis dediler kaza yapti dediler sahibini aradim ole bise yok drdiler sattigimda hic sorunsuz masrafsizdi aktarma conta hersey sifirdi suanki durumuna bise diyemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanirim bugranin arabasina baktin MG F 1.8 L 2000 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk bitanede istanbul bakirkoyde var plkasi 34 vv 1200 onunda gokhan diye bi arkadasimn o arabada cok ozeldir bak derim turkiyede 3 tane var bu renk biride benimkiydi ben turkiyeye gelmeyen guf a boyatmistim yoksa araclar sienna gold tur ve en guzel en dikkat ceken rengidir vv1200 un hardtopuda wardi satarken alan istemedi fiyattan dustu numarasi var eger satmadiysa irtibata gecersin hardtop icin benm eski aracimda suan satilik onden hasar almis dediler kaza yapti dediler sahibini aradim ole bise yok drdiler sattigimda hic sorunsuz masrafsizdi aktarma conta hersey sifirdi suanki durumuna bise diyemem
    Buğranın abisi benim arkadaşım okuldan onunlada görüştük, bakalım eğer ayarlayabilirsem ilk tercihim ondan yana olacak..bi tane daha var 96 herşeyi sıfır, onunlada görüşüyorum bakalım kısmet gerçekten çok teşekkür ederim bilgiler için..ilerleyen zamanlarda sakıncası yoksa rahatsız ederim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)