oyun bence kusursuz bir şekilde geliyor,sabırsızlıkla bekliyorum.
OEM+
Microsoft'un adamlarından Cem iş başında ( Diğeride Onurcan zaten ... ) Zorla aldırcaksınız ulan bize şu xbox ı![]()
sağol bro paylaşım içn bi çıksında alalım buna bide adam gibi tv de almak lazım tam hakkını vermek içn sonra direksiyon ( battık ...)
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Benim eski evde vardı paso yardıyordum + Barkında da vardı onun kafasına basıyordumalıcam bende yenisini bekliyorum bağzıları diyor yeni cihaz çıkacak filan ondan beklemedeyim
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
İyi güzelde hangi birini oynayacazzz vakit yokki... Üniversitedeyken yardırmak vardı artık geçmiş ola...
Everyday I ** Çapulling!!!
tek bısey soyleyebılırım ılk olarak dıreksıyon tepkılerı cok hızlanmıs.
normalde bu kadar hızlı deıldı (goruntude)
KA Style
oyun güzel gelecekte şu bizim boxlara g25le g27leride tanıyacak bişey yapsalar XFPS ye gerek kalmadan çok daha güzel olacak
feel is everything
Uzman bayiliyorum senin su forzayi yasatma istegine, tr sartlarinda helede gt5 turkceyken zor bundan sonra forzanin gt5 musterisini calmasi, ama sesler iyiymis baskada bi cacik yok zaten
TeamPASAOGLU
şu xbox akıllılık edip g25 e destek verse bak nasıl alıyorumevimde ps3 ve g25 im varken gidip xbox ve fantec masrafı yapmak hiç akıllıca gelmiyor
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
hahahben cok uzak kaldim bu siralar ya oynayamiyorum..
Ya satin g25 leri fanatec alin nasil olsa her konsola uyuyor, bu sebepten cok guzel bir yatirim olur. Ileride gt6 cikar 5 sene sonra falan, onu da oynarsiniz
Ses disinda fizik motoru cok farkli gt serisi ile, ben sahsene cok daha gercekci buluyorum. MEnu lerin turkce olmasi vs cok fazla birsey degistirmez muhtemelen. Zaten forza nin menusunde 3-5 birsey var gerisi hepimizin anlayacagi terimler. GT serisine tek ozendigim olay su ehliyet kismi... Keske Forza da da o tip birsey olsa tadindan yenmez gercekten
g25 para etmiyor 2. el de fantec de dunyanın parası yahep aklımın bi ucunda
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)