satılan aracını özlermi insan yaw ben özlüyorum bazende pişmanlık duyuyorum..keşke satmasaydım diye sorunda çıkarsa yürümesde insan özlüyor ben ef mi özlüyorum mesela![]()
satılan aracını özlermi insan yaw ben özlüyorum bazende pişmanlık duyuyorum..keşke satmasaydım diye sorunda çıkarsa yürümesde insan özlüyor ben ef mi özlüyorum mesela![]()
low is low
Tempra 2.0 16v station wagon. Sıfırdan beri bizdeydi. Birgün gaza gelip sattım. Hala özlüyorum, üzerinden 5 sene geçti.
UL Vtec![]()
![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
YRG88 Ahhh![]()
KA Style
ben czt'yi henüz teslim etmedim ama özleyeceğim kesin.sattığım diğer araçları hiç özlemedim ama czt farklıydı benim için
barnak bassam olurmu ?
2. pajeromuzu sattırdığıma cok ama cok pişmanım bende (sattığımızda aldıgımızda tüm arabaların plakası zb 444ondan zb 444 ü satttırmasaydım diyemiyorum
)
![]()
Gözüm gibi baktığım, senede 5000 km anca kullandığım GC8'imi yoğun istek üzerine satmıştım. Sonra değiştirdiği el sayısını takip edemez oldum, en son 3'te kaldım.......
Yine satılık zavallım 34 HV 774.......
Okumadan imzalamam.....
34 ZY 2285 Focus 1.8 TDCI vardı arkasından tek üzüldüğüm arabam. Şuan internette tekrar satılıyor sattığım adam satıyor içim gitmiyor değil....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)