Arkadaşlar pazar günü yapacağımız Drift organizasyonunu tv de yayınlatmak gerekiyor.TV lerde otomobil programı yapan tanıdığı , dostu olan var mı ? Kameraman olarak çalışan arkadaşlarınızda ayarlayabilir belki.Bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Arkadaşlar pazar günü yapacağımız Drift organizasyonunu tv de yayınlatmak gerekiyor.TV lerde otomobil programı yapan tanıdığı , dostu olan var mı ? Kameraman olarak çalışan arkadaşlarınızda ayarlayabilir belki.Bu konuda yardıma ihtiyacım var.
Göktana bi ulaş istersen taylanddaki çekim yapan elemanın numarası vardı onda ilgisini çeker die tahmin ediorum...![]()
Mustafa adamın moto prog. yaptığını biliorum ve çekim yapıp sağa sola sattığını da biliorum sen ara bi konuş dinle beni canımÖpüyorum çok
![]()
Bi de tv8de Uğur Ersözün sunduğu bi program vardı onlarda ilgilenirler istersen bi mail at ya da telefon numarasını bulursun kolaylıkla![]()
trt 1 devardı oto gündem miydi neydi geçen lerde izlemştim gayet basarılı
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/progdet...unu=08.09.2007
STARWAYS FİLMCİLİK & REKLAMCILIK
İletişim Bilgileri
Adres: Hariciye Konağı Sok. 7-9 D:5 Gümüşsuyu / İST
Telefon: (0212)292 24 92
Fax: (0212)292 24 97
E-Mail : info@modifiye.tv
" Anıl çocuk sayılacak yaşta giriştiği ticaret hayatına süper marketlere yasal olmayan hormonlu meyve ve sebzeleri satarak zengin oldu.Halk sağlığına oluşturduğu tehtid sorulduğunda ise ,bırakın allasen, demekle yetindi."
HAHah İşin stresinden karnıma ağrılar girdiği dönemde iyi güldüm. Saolun
Alternatifleri bekliyorum arkadaşlar halen.
Ugur'un ordaki program bitti sanırım ama tanıdıgı cok var, 533lü numarası mı var sende?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)