yeni burç çizdim poliüretandan yapmak için ancak kesmeye cnc bulamadım istanbulda cnc tezgahı olup yardım edebilecek var mı acaba?
yeni burç çizdim poliüretandan yapmak için ancak kesmeye cnc bulamadım istanbulda cnc tezgahı olup yardım edebilecek var mı acaba?
bunlar şekilleri...ilk resimdekinin iç delik çapı 19mm uzunluğu 30-35mm arasında
ikinci resimdekinin iç delik çapı 22mm uzuluğu 50mm ancak garip bi çıkıntısı var
bir kaç model daha var ancak onlar basit tornada bile yapılcak şeyler
Anladım dik işlem gibi bi tezgah lazım. Ufak birşey olsaydı totalde 20 çaplara kadar ben yardımcı olabilirdim. Bende isveç tipi kayar otomat mevcut. İmes'te birkaç firmada var dik işlem..tornada biraz zor olur bu parça. sen Anadolu yakasında mı oturuyorsun
Special thanks to; Utku Selamoglu.
avrupa yakasındayım ben
malesef biraz büyük çapları
imes'teki yerleri tam olarak biliyormusunuz peki? hiç bilmediğim bi yer çünkü![]()
istersen pm atayım sen direk aç görüş. teknik resmin varsa elinde mail yollarsın. yalnız biraz tuzlu olabilir bilgin olsun.
ya da sana yakın olsun istersen bi google'da aratıver, ikitelli dikey işlem merkezi fln diye yellow pagesta çıkar birşeyler muhakkak. Malzeme kendin tedarik et, tavsiyedir.
Special thanks to; Utku Selamoglu.
poliüretan dediğin malzeme ıle bunlar cnc de yapılmaz , yumuşak malzemeyı işleyemessin tezgahta işleyebilecegın en yumuşak malzeme polyemit- kestamit- derlin olabılır
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
kalıptan cıkartırsın ancak, dolayısıyla kalıbının yapılması lazım , ve zaten bunların kalıpları kauçuk ımalatı yapan firmalarda mevcut (mesela benım firmam)![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
olm amma heyecan yaptın yaa![]()
Biz sana neyin nasıl olucağını söylüyoruz, neyse sen bakın bakalım yapabilecek biri varsa daha sonrasında da çalışırız![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
polyamıt orda görev yapmaz ozona dayanıklı bir kauçuk olmak zorunda bu kauçuk cinside tabii kauçuk denilen formülasyondur, araçların motorlarında ve yürüyen aksamlarında yagmur çamur sıcak soğuk gören ama basınca maruz kalmayan yerlerdi esnek malzemeler yanı vibrasyon sönümleyiciler tabii kauçuktan imal edilir (NR)= NATUREL RUBBER
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
haloda var cnc makınası 4 5 cesıt ama adam banlandı yardımcı olurdu sana
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)