lastik alıcam ama çok kararsızım,yokohama nasıldır?hem yol tutuş,hem fren mesefaesi,vs vs lastikjten beklenen herşey işte 205/55/16 lastik
lastik alıcam ama çok kararsızım,yokohama nasıldır?hem yol tutuş,hem fren mesefaesi,vs vs lastikjten beklenen herşey işte 205/55/16 lastik
kıy paraya mişlen al bencede
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
para çok sıkıntı değil yeterki uzun ömürlü ,iyi yol tutan kaliteli lastik olsun,çabuk erimesin,michelin çabuk bitiyo diyolar yumuşak diye
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
daha çok performans istiyorsanız pirelli pzero yada continental, michelin çabuk bitiyor
2 yılda 30 bin km yapmışım net, tamı tamına, yanaklardan çatlama yapmaya başladı michelinler. max 40 bin ömrü varama iyidir yol tutuşu frenajı konforu
![]()
205/50/16 da ben alacam ama benim ebatta fiyatlar inanılmaz düzeyde malesef
bu arada,
Yokohama AC02 , Nokian ZG2 veya Nokian V yi şiddetle tavsiye ederim
hoş konunun yeri burası değil, yol tutuş aktarma merkezine yatay geçiş yapmalı![]()
Loading...
Bende yokohama advan neova alicam belki daha once kullanan oldu mu 200sx s14a da kullanilicak michelin ps3 var fakat on arka 225 40 18 oldugu icin degisicem onlere 235 40 18 arkalara 255 35 18 bayraktar holdingde calisan arkadasim bu takima 1400 tl fiyat aldi %35 indirimli hali dedi bilen varsa yardimci olabilir mi?
Yıllardır aynı hızda döndüğüm göbekte yeni takılmış Michelin lastikler tutunamadı araç arkadan kaydı. Bir kere taktım bir daha kullanmadım. Hep Prelli kullandım yol tutuş olsun , su yastıklama olsun , konforu hiçbir şeye değiştirmem. Dunlop ta kullandım güzel yol tutuyor ama bitti mi tutmuyor yolu..
bahsettıgın ebatta pilot sport 3 falan yok bunu araştırıp yazın arkadaşlar mesaj atarken lütfen..
Primacy HP veya Pilot Primacy energy saver falan var o ebatta onlarda 5 para etmez.. özellikle ıslakta, continental bak..
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
bi michelin sevdasıdır gidiyor max 40000kmde bitiyor tabi diş yüzeyi parçalanıpta yolda tırıltı yapmazsa experin verdiği yanıtta Türkiyenin yolları bozukben hem fiyat hem kalite açısından toyo diyorum (pxcf1 yada px4 modeli) ondan sonra yokohama yada bridgestone olabilir.
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
mişleni hiç sevmiyorum açaip garip bir lastik. Advan iyi bana göre
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
215-55-16 kullanıyorum vectramda miclen primacy HP çok memnunum hem konfor çok hemde frenaj ve yol tutuş çok başarılı bence ,,,testlerde bu lastiğin tek kötü yanı yağmurdaki frenaj olarak görünüyo onuda pek hisettmedim açıkcası ,,,zaten yerler ıslakken arabayı zorlamak ne kadar mantıklı bilemicem,, kii zaten kışında kar lastiği kullanıyorum...
lastikçiye gidince michelin in yanaklarını katlamaya çalışın hemen büzüşüyor. yanaktan balon yapması kadar normal birşey olamaz. kumho ku31 bulabilirsen onu al derim. testlerine bak dilersen netten. marka övmesi yapmış olmayayım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)