Herkese selam dostlar
Ankarada almayi dusundugum bmw var da bana yardimci olabilicek birisi varmi ????
Herkese selam dostlar
Ankarada almayi dusundugum bmw var da bana yardimci olabilicek birisi varmi ????
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
arkadaşlar aracın ilanını ekledim yardımcı olursanız çok çok teşekkür ederimm![]()
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
araç galeride duruyor heralde
aydınlıkevler bana biraz işten 6 gibi çıkıyorum yetişebilirsem gider bakarım araca
ben aydınlıkewlerde oturuyorum ama bwm den hiç anlamam =)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
galerici ile gorusursen sasmazda cok iyi baktirabilirim galerici arabayi alsin getirsin yada biriyle yollasin. komple kontrol ettirelim. ama dersenki sen git ben gidemem. aydinlik galerileri bana hep cok soguk ve itici gelmislerdir. arti olarak issel mevzulardan dolayi sorunum var bu aralar her daim cikamam.
ee sonuç![]()
Arkadaslar arac pek duzgun degil o sebeple kafamizdan sildik...
Eray kardesime cok tesekkur ediyorum sagolsun ilgilendi ugrasti herseyini tek tek anlatti ve vazgectik...![]()
Bildiginiz dungun cabrio 3.20 3.28 varsa aliciyim...
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
Cihat kardeşimde yazdığına göre bende açıkca yazayım almayı düşünen varsa bilerek hareket etsin
toplarken üstün körü toplanmış
arabanın önden ağır darbesi var motor içi komple boyalı + macunlu, sağ kulede patlama yapmış zamanında çukura düşmüşler, sol kulede çatlak var bugün yarın yolda giderken amortisör fırlama ihtimali yüksek
arabayı önden çektirmişler bloklar kapalı, podya sacı çekiçlenmiş, ön panel değişmiş
bunun dışında sol kapı sacı işlemli ve sol taraf komple macunlanmış
sağ tarafta lokal lokal macun varken kapı tarafı sağlam macunlu parmak kadar artık şişme yapmış
arabanın motor durumunda bir sıkıntı yağ yakma üfleme yoktu yürüyenin parçaları yeni dediler ama sağ aks kafasından hafif bir ses geliyordu
motor içinde fan davlumbazı yok ve radyatör tırnakları kırık
tentede yırtık felan yok ama açarken takılma yapıyor direğe
arabanın arka panelde değişmiş
şanzıman 3. dişli cortlamış vitesten atıyor
tüm bunları bir kenara bırakıp iç trimlere geçecek olursak arabanın torpido düşük duruyor ve cabriolarda kronik olan tıkırtılar inanılmaz derecede var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)