bu baslıgı yaklasık 1 hafta evel forumda açdım ama Herkez Yok oyle bir şey Diye serzendi Ve bende simdi diyorum var oyle Bir sey ! bakanlıgın aldıgı gereksiz bir uygulama ile bu gun sınava alınmadık sınava girdik ve geri cıkartıldık malesef siz 2. sınava gireceksiniz bu sınava giremiyorsunuz iptal edilmiş dendi salondan geri cıkdı kuzenim acele acele kursa gitdik ozur dileriz dün aksam sizi Aradık ulasamadık Bakanlıgın aldıgı Bir karar bu tum turkiye genelinde bu Haziran grubu olarak gozuken grup sınava alınmıyor :s zorunlu 35 saat egitimden sonraki zorunlu 10 saatlik direksiyon kursunuz yetmiyo cevabım su oldu ya abim müdürüm yazılı sınava giricez biz direksiyon sınavı degilki lutfen kusura bakmayın bakanlıgın aldıgı karar peki ya yatırdıgımız paralar ? onlar ya size ya iade edilcek ya diger sınava aktarılacak diger sınav 20 agustosda :S:S:S:S:S:S:S dedik bu stresle kuzen ya unutursa gelsin gene derslere para felan istemiyoruz hem kazanma sansı artar lutfen kusura bakmyın bakanlıgın kararı bu ... :s
aihm yolu varmı bu işin ? gerci olsada devleti devlete sikayetle ne cıkar adamlar sınava 1.5 hafta kala olan üstü kurulu topluyo ve onaylıyo :S neyse kısmet 20 sine kuzen kesin kaybeder bu stresle bu stajer sürücü muhabeti kuzene denk gelirse aihm e gidicem diyo :A %99.9 oda var artık stajer sürüc olayı cıkacak
bu ne lahana salatası anlayamadım sınava girecek olan abiler vardı onları aldılarmı bu gun sınava
edit telasla baslıgıda yanlıs yazmısız ozur dilerim 2 tehmuz ehliyet sınavına alınmadık olacakdı :S![]()