User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2 Temmuz ehliyet sınavına alınmadık !

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2 Temmuz ehliyet sınavına alınmadık !

bu baslıgı yaklasık 1 hafta evel forumda açdım ama Herkez Yok oyle bir şey Diye serzendi Ve bende simdi diyorum var oyle Bir sey ! bakanlıgın aldıgı gereksiz bir uygulama ile bu gun sınava alınmadık sınava girdik ve geri cıkartıldık malesef siz 2. sınava gireceksiniz bu sınava giremiyorsunuz iptal edilmiş dendi salondan geri cıkdı kuzenim acele acele kursa gitdik ozur dileriz dün aksam sizi Aradık ulasamadık Bakanlıgın aldıgı Bir karar bu tum turkiye genelinde bu Haziran grubu olarak gozuken grup sınava alınmıyor :s zorunlu 35 saat egitimden sonraki zorunlu 10 saatlik direksiyon kursunuz yetmiyo cevabım su oldu ya abim müdürüm yazılı sınava giricez biz direksiyon sınavı degilki lutfen kusura bakmayın bakanlıgın aldıgı karar peki ya yatırdıgımız paralar ? onlar ya size ya iade edilcek ya diger sınava aktarılacak diger sınav 20 agustosda :S:S:S:S:S:S:S dedik bu stresle kuzen ya unutursa gelsin gene derslere para felan istemiyoruz hem kazanma sansı artar lutfen kusura bakmyın bakanlıgın kararı bu ... :s

aihm yolu varmı bu işin ? gerci olsada devleti devlete sikayetle ne cıkar adamlar sınava 1.5 hafta kala olan üstü kurulu topluyo ve onaylıyo :S neyse kısmet 20 sine kuzen kesin kaybeder bu stresle bu stajer sürücü muhabeti kuzene denk gelirse aihm e gidicem diyo :A %99.9 oda var artık stajer sürüc olayı cıkacak
    bu ne lahana salatası anlayamadım sınava girecek olan abiler vardı onları aldılarmı bu gun sınava

edit telasla baslıgıda yanlıs yazmısız ozur dilerim 2 tehmuz ehliyet sınavına alınmadık olacakdı :S

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son dönemde haberleri izlediysen bu yapılan en basit dandik uygulama ve zararı cok az böyle şeylere bu ara alıştırıldık... Birazdan bidaha toplanırlar sınava girip cıkanları bulun sözlü yapacaz derler... telefonunz açık kalsn her ihtimale karşı
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorum yok heauhsd

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son dönemde haberleri izlediysen bu yapılan en basit dandik uygulama ve zararı cok az böyle şeylere bu ara alıştırıldık... Birazdan bidaha toplanırlar sınava girip cıkanları bulun sözlü yapacaz derler... telefonunz açık kalsn her ihtimale karşı
    ya bende e icin 1 ayla kaybediyom 30 agustos 1989 luyum ben bende e'ye gircem bu gidişle girmiycem ya elimde kuru kotu b'm var belki onuda alırlar ne ***** cok korkduk kuzen cok telaslı ya:S kız bide ***** motordan hiç ayıkmıyo aldıgı en yuksek not 75 bu stresle kalcam diye zırlamaya basladı :S en azından 2 ay daha süresi var daha iyi calısıp konsantre oluruz sımdıde korkumuz stajer sürücü :S

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan6606 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edit telasla baslıgıda yanlıs yazmısız ozur dilerim 2 tehmuz ehliyet sınavına alınmadık olacakdı :S
    Temmuz olucak sanirim ben oyle duzelttim yinede.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temmuz olucak sanirim ben oyle duzelttim yinede.
    Tesekkur Ederim abicim kusura bakma ozur dilerim Sinirden.üzüntüden insan ne yapacagını bilmiyor :S ya 2 ay didin cabala geceleri 11 12 lere kadar ders calıs sınav gunu sabah 8 de kalk 10:30 da sınava giriş olmasına rahmen 9 :15 gibi okula git heycanla bekle okula alsınlar sınav baslamak üzere iken salon görevlisi sizi dışarı cıkartsın :S ne kadar üzücü bir durum

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi çıktım sınavdan bizim sınıf tamdı kazasız belasız tamamladık sınavı..Sadece girişteki polislerle tartışma yaşandı telefonu sokcam sokmayacam davasına o kadar.

Başınıza gelen olay çok saçma geldi tam olarakta anlayamadım neden iptal ediliyor sınav? Bende haziranda kayıt oldum.

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun pek anlamasamda.birdahaki sınav ne zaman.bugün veya yarın kayıt olsam yetişebilirmiyim bir dahaki sınava.

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 ağustos bir sonraki sınav,son kayıt tarihi yazılı sınavdan 30 gün önce oluyor yani 20 temmuza kadar aşağı yukarı sıkıntısız yetişirsin.

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgi için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi çıktım sınavdan bizim sınıf tamdı kazasız belasız tamamladık sınavı..Sadece girişteki polislerle tartışma yaşandı telefonu sokcam sokmayacam davasına o kadar.

Başınıza gelen olay çok saçma geldi tam olarakta anlayamadım neden iptal ediliyor sınav? Bende haziranda kayıt oldum.
    hocam bize verilen bilgi soyledigim gibi haziran grubu olarak gozuken grup yani biz son gunlerde kayıt olanlar zorunlu trafik çevre bilgisi motor ilk yardım egitimlerden sonra Zorunlu olarak katılmamız gereken 10 gunluk direksiyon ders saatlerimiz yetişmiyomusuz ve bu gerekce ile sınava 10 gün kala kosssssssssss kocaaaaaaaaa turkiye cumhuriyeti bakanlıgı işi gücü yokkkkkkkkk olan üstü hal var gibi toplanıp boyle bir karar alıyor . ve sınav giriş belgemizi aldıgımız halde sınav salonunudan cıkartılıyoruz bu belge iptal ozur dileriz size yalnıs vermişler Siz bndan sonraki 2. sınava gireceksiniz ozur dileriz bakanlıgın aldıgı karar kursa kosuyorum kursa aynı cevabı veriyor turkiye genelindeki bi olay bu yani sanırım siz erken kayıt oldunudan girmiş olabilirsiniz

burasu turkiye diyerekden hocam sana gereksiz Bir turkiye gercigi olarak gordugumu anlatayım Arkadasım benden once ehliyet aldı liseden beri arkadasız 2007 de aldı ehliyeti ben 1989/4 askere gittim oda 1989/3 askere gitti benden 3 ay evel askerden geldi arabasıyla gezerken askerden geldikden sonra cevirmede ehliyet soruyolar hersey tam takır sigorta muhane ehliyet polis arabadan indiriyo babanı cagır arabayı gelsin alsın senin ehliyetin iptal emliyette bi sey cıkmıyo kursa gidiyoruz kurs kayıtları saglam ilçe trafige milliegitime carta curta gidiliyşo onlarda saglam ankaraya gidiliyo onlarda saglam egitim bilimleri teknolojisimidir ne zımbırtıdır her ne anasının gozudur balgatta sabancının arkasında oraya gidiyoz ordada hersey tam puruzsuz derkennnn oda neee ufak bir tdetay sınav parasını erken yatırmıs bu ve sınav parasını yatırdıgında 18 den gun almamıs tam 2 gün once yatmıs para sınavda 18 oldukdan ne kadar zaman sonra giriyor sacmalıga bak yaa abicim biz kos koca bi ülkeyiz ya basit bir bilgisayar programı atılmıyormu ? 18 ı dolmayanı banka kabul etmesın bu zamana kadar ykdu boyle bisey kurs biseyler yaptı etdi bu programı atdırdı k.örene diger iller ne durumda bilmiyom k.örenden ehliyet alacaksan bilgisayar programı 18 inden gün dolmamısların parasını kabul etmiyo bebe aglasada zırlasada bosssss bu gun sınava girdi oda tekrar dusun kac yıldır ehliyetli 1 kere cevirmeye girmedi askerden gelince bi cevirmeye girmiş demişler senin ehliyet iptal kardesim inşallah seninde basına boyle bir hal gelmez bilerek kırmızıyla yazdımki buranın turkiye oldugu belli olsun

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer ders saatine göre böyle birşey yaptılarsa mantıklı niye tepki gösteriyorsun? eğer ders saatine göre yapıldıysa bu uygulama zorunlu ders saatini doldurmadan sınava girememen normal bunda ne sıkıntı var? burası Türkiye falan demene gerek yok
    körler sağırlar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl ya ben tam olarak çozemedim olayı

sınava bir kısım girerken bir kısım giremedimi ?

kursa erken kayıt geç kayıt diye birşeymi var

belli bi kayıt tarih donemi var o donemdek kayıt olursan girersin zaten ders vs ona gore hesaplı değilmi ?

ben kursa bi kaydımı yapmak için gittim birde sınava giriceğim okulun belgesini almaya gittim

orda zaten beni derse girmiş vs gibi gosteriyorlardı imzaile

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer ders saatine göre böyle birşey yaptılarsa mantıklı niye tepki gösteriyorsun? eğer ders saatine göre yapıldıysa bu uygulama zorunlu ders saatini doldurmadan sınava girememen normal bunda ne sıkıntı var? burası Türkiye falan demene gerek yok
    abicim bizim kursumuz sınavdan yaklasık 2.5 hafta evel bitti boyle bir uygulama varsa niye bunu sınava 10 gun kala yapıyolar ? yap 1 ay evel duyur yada kurslara haber yolla ders satleri biter bitmez hemen direksiyon dersi baslasın . Saçma bir sey degilmi bu kural osınav psikolojisini cekmek ne kadar zor bir durum sen daha iyi bilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl ya ben tam olarak çozemedim olayı

sınava bir kısım girerken bir kısım giremedimi ?

kursa erken kayıt geç kayıt diye birşeymi var

belli bi kayıt tarih donemi var o donemdek kayıt olursan girersin zaten ders vs ona gore hesaplı değilmi ?

ben kursa bi kaydımı yapmak için gittim birde sınava giriceğim okulun belgesini almaya gittim

orda zaten beni derse girmiş vs gibi gosteriyorlardı imzaile

orasını tam bilmiyorum kursdan bize verilen bilgi bu zorunlu ders saatlerindne sonra zorunlu direksiyon dersi yetişmemiş bakanlgıın boyle bir uygulaması yokdu daha evel nbize dnene yazılı sınavdan sonra baslanıyormus direksiyon dersleri zorunlu 10 saati cohu kurs yaptı olarak gosteriyo saten ama bakanlık ani bi kararla yazılı sınavdan once olacak kardesim bu demiş ve noktayıda koymus .

oenal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok saçma bir uygulama olmuş bugün bende girdim sınava sınıf tamdı. yazık vallahi

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orasını tam bilmiyorum kursdan bize verilen bilgi bu zorunlu ders saatlerindne sonra zorunlu direksiyon dersi yetişmemiş bakanlgıın boyle bir uygulaması yokdu daha evel nbize dnene yazılı sınavdan sonra baslanıyormus direksiyon dersleri zorunlu 10 saati cohu kurs yaptı olarak gosteriyo saten ama bakanlık ani bi kararla yazılı sınavdan once olacak kardesim bu demiş ve noktayıda koymus .
    yazılı sınavdan once yoktu evet

ayrıca yazılı sınavdan once olucak diye şart koymuşsa ?

giren nasıl gidiyor sınava onu anlamadım gerçi enes motorsiklet için girmişti

çok saçma olmuş yazılı sınavı geçemeyen adamı zaten direksiyona almıyorsun direksiyona ne gerek var

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim bizim kursumuz sınavdan yaklasık 2.5 hafta evel bitti boyle bir uygulama varsa niye bunu sınava 10 gun kala yapıyolar ? yap 1 ay evel duyur yada kurslara haber yolla ders satleri biter bitmez hemen direksiyon dersi baslasın . Saçma bir sey degilmi bu kural osınav psikolojisini cekmek ne kadar zor bir durum sen daha iyi bilirsin

güzel kardeşim bak sınav psikolojisi falan diyorsun eyvallah sınav sınavdırda büyütme şunu gözünde ehliyet bu astronot seçme sınavı değil olmazsa bi dahakine girersin dünyanın sonumu bu kadar dert etmeye gerilmeye gerek varmı o kadar sınavlara girdim ettim ehliyet vs dahil hiç birini dert etmedim bu kadar ki 3 kez össyede girdim niye bu stres bu kadar
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılı sınavdan once yoktu evet

ayrıca yazılı sınavdan once olucak diye şart koymuşsa ?

giren nasıl gidiyor sınava onu anlamadım gerçi enes motorsiklet için girmişti

çok saçma olmuş yazılı sınavı geçemeyen adamı zaten direksiyona almıyorsun direksiyona ne gerek var
    sanıyorumki yazılı sınava girebilmek için derslerin tamamını almak lazım, dierksiyonda buna dahil
    körler sağırlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)