Sirius UFO: zmir Koloni Grntleri izmiri ufolar bastı arkadaşlar dün konuyu açmıştım fakat fazla umarsanmadı farklı yorumlar yapıldığı için silindi google da da çoğu forumda yer almış bu konu yorum sizlerin
Sirius UFO: zmir Koloni Grntleri izmiri ufolar bastı arkadaşlar dün konuyu açmıştım fakat fazla umarsanmadı farklı yorumlar yapıldığı için silindi google da da çoğu forumda yer almış bu konu yorum sizlerin
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
gelip beni alıp götürseler.. sıkıldım dünyadan..![]()
arkadaşlar makara güzel şeyde biraz ciddiye almakda fayda var insan gözüyle görüncede çok daha farklı oluyo çok enteresan bi manzaraydı adım gibi eminim ne balaon nede başka bişeydi 20 30 tane kadardı geçtikleri yerden bulutların bile şekli değişti
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
İnanması zor ama oladabilir.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
işin makarası bi yana gercekten bunlar nedır? kim nasıl bi acıklama yapabilirki bunlara? hadi bı tane olsa aman bee der gecersınde 30 tane dıyolar!! hakaten insan bi aceba oluyo..
bu izmirde ilk defa olan bişey deil daha öncede görüldü dünkünü tüm izmir gördü
bi yönetici su konuyu kaldırsın yahu mesaj attık diye ceza yedik keza 4 kiside banlanmıs forumda adam kalmayacak ufolar yuzunden![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şöle bişi buldum
Türk jetleri UFO
paylaştıgınız forumda arkadasın bırtanesı helıkopterler havalandı dıye yazmıs..sız buna sahıd oldunuzmu aceba? zıra herkesın gorebıldıgını herkezde duymus olmalı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)