User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: koltuk kızağı

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

koltuk kızağı

iki spor koltuğum var kızakları yok aracıma uymadı yani benim orjinal kızaklar koltuğa olmuyor yaptıra bilceğim veya honda için spor koltuk kızağı bulabileceğim yer veya kimse varmı?
    low is low

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde de civic war 98 model, aynı sekılde bnmkılerde uymadı, zaten pıyasadakı coguda uymuyo bırebır, koltugun altına plaka gıbı bsey yaparız dedıler 220-250tl fıyat ıstedıler ıkısı ıcın (montaj)
    ben kaynakla yaptrdım, aracın uzerıne montelı olan ayaklar yıne arac uzerınde kalıyo, spor koltugun kızakgını uzerıne kaynak attık, spor koltugun uzerınde de kızak oldugu ıcın ılerı gerı hareketı yıne war, sorunsuz yanı.

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimkilerde hiç kızak yok :S spor koltuklarda deneme yaptım hani belki benimkiler oturur diye
    yan tarafı çıkıntı ya orası oturmuyor zaten vida yerleride denk gelmiyor.. zaten koltukçu döşemeciye işimiz kaldıysa yandık mesleklerinin adı üstünde döşemecii
    low is low

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimkilerde hiç kızak yok :S spor koltuklarda deneme yaptım hani belki benimkiler oturur diye
    yan tarafı çıkıntı ya orası oturmuyor zaten vida yerleride denk gelmiyor.. zaten koltukçu döşemeciye işimiz kaldıysa yandık mesleklerinin adı üstünde döşemecii
    aynen bnmde vıda yerlerıde denk gelmıyodu,walla pıyasada yaptrmayın dedıgınz gıbı mıllet gecırmeye calısıyo, bı tanıdık bu ıslerden anlayan cevrenız warsa ugrasın.
    allah kolaylık versın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)