-Yalan etmiş TM ..
ney ewo dostum o rda paso kesicide kalan bişi var duyamıorsunuz sanırım yazık olmuş justy e![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
evo dostum.orda daha 1. viteste dagılan devirdaim pompası kasnagı kayışı var duyamassın ama görebılırsın.mekanik spor kısmet![]()
Heehe bu videodan belli olmuo startın ordan koyun ilk kalkısta justy önde gidio sonra debriyaj falan saçmalıo duymayan kalmamştı zaten yani ben olsam bu videoyu koymazdm :d
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
sanirim devir dayimin dağılması arabanın gidişini etkilemiyor![]()
neyse yaw ankarada inşallah denemelerini tekrar izlemek isteriz
www.drecu.com
maşallah TM ye ...
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
gökmen usta başarılarının devamını dılerız. bu arada tm jant lastık orjınal koltukları ustunde ıstepnesı yanı alısverıs merkezıne gıdebılır bı arac)) yada pısten cıkıp tatıle gıdebılır
))
ben erdalh22....... evo 1330kg.. artı 5 kişi istanbuldan gece sabaha karşı geldi... 33lt ile 298km yol yaptı.(yani bu evo yolda yürüyebilien içinde müzik tesisatı dvd, olan)(bide sadece yarışta kullanılacak bi araç yapsak ne olur siz bi düşünün biz arabalarımızı günlük hayatta da kullanıyoruz).. geldi izmirde ulusal birinci sini geçti.. kayışı koptu...debriyaj da da zaten justy gibi problem vardı..ayrıca debriyajın problemli olduğunu justy i ayar yapan arkadaşımız yüreyir de cenk te biliyor.. yeni debriyaj takılmadığı ve hala yarışa sorunlu girdiğini biliyorlar... yani şunu söyliyim evo da sorunsuz değildi...1330kg kıyas yapmaya gerek yok.. tebrik etmeyi öğrenin, EMEĞE SAYGI DUYUN.... bu mesaj burdan silinirse telefonla görüşmek zorunda kalcaz... SAYGILAR......
MANTAR TUNING
erdal_h22
öncelikle sorunsuz yürümek çok önemli. Tebrikler bu kadar hızlı bir aracı geçtiği için.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
tebrikler gzl gitmiş tm![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
uzun zamandan beri bahsedilen evo bu demek,
keske erken girseydi basarisi kac yarislik görebilseydik;
masallah..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Yeni polemiğe gerek yok
3 e atınca justy nin balata kacırdı, sonuc olarak bakınca tm gecti justyi,iki arabanında nekadar gidebileceğini biliyorum, kendilerini kutlarım, başarılarının devamını dilerim
Saygılar
TM suana kadar hiç geçilmedi,geçilenlerinde her zaman bir bahanesi vardır.
TEBRİKLER MANTAR TUNİNG
inşallah ankarada görüşmek üzere beyler EMeğe saygı DUymasını bilenler olması beni sewindirdi ya gereksiz yere burda kavga çıkıcaksa kaparım konuyu sölemedi demeyingeiçilip geçilmemek sorun değil bazı gerçekleride görmek lazım değilimi ondan dolayı kavga istemiyorum erdal bide 1320 kilo demişin sanırım Ruhsat kilosu neyse ona göre yarışılıyor malesef sen benden iyi biliosun kimseye brda Laf yok arabalar hızlı sorunlar çıkmasaydı sonucu görürdük diyorum BEN bunda yalış anlıcak laf sokucak bisey yok
![]()
www.drecu.com
justyde evoda güzel yurumus tartısmaya gerek yok ankarada bellı olur durum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)