dizel araçda çip,filtre,egzost,turbo büyütme, üzerine arabayı dahada yürütmek için neler yapılabilir maliyeti uçurmadan ???
dizel araçda çip,filtre,egzost,turbo büyütme, üzerine arabayı dahada yürütmek için neler yapılabilir maliyeti uçurmadan ???
nos uygulaması
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
passata nozzle takan bir arkadaş var, enjektörlerin memesini değiştirmiş çokta güzel bir güç almış. Bende araştırıyorum bakalım ne çıkacka
intercoolerdam sonra güç artışı ne durumda ?
İntercoolerdan sonra uydu olcumunde 9 hp gibi bir artisim oldu bu islemlerin maliyeti baya oldu pm atarim aksam listeme bakip yaptigim harcamalari liste yapiyorumda![]()
İbiza alinir evett ama ibizalarda pahali sanki yaaa
Enjektor isi benimde kafami cokk kurcaliyor detayli bilginiz varmi ?
Ben 12000 km once temizlettim![]()
aklimda bir soru var bu enjektor icin mesala benim 1.6 hdi yada 2.0 hdi enjektorunemi ihtiyacim olucak ?
Piston olayinda dizel araclarda verim almak icin maliyet cok yukseliyor cunki benzinli araclarda forget piston takilip sikistirma arttirilabiliyor fakat dizelde zaten sikistirma mantigi oldugu icin benzinli kadar verim almak pek mumkun olmuyor
sıkıştırmayımı daha damı arttırıcaksın? Dizeller sıkıştırması zaten yüksektir.Daha fazla olması motorun ömrünü ciddi oranda düşürür diye düşünüyorum.
Galiba siz 1.4 hdi motorunuza port polish yaptırdınız P.P.R Motorsports'a faydası oldumu acaba?
Dizelde sıkıstırmayı arttirmak benzinlideki gibi degil
Port polish i emme manifolduna ve turboma yaptirdim kesinlikle faydasi oldu fakat polishli turbomu degistirdim yenisinde yok ama ilk firsatta yaptiracagim yenisinede
ben intercooler ı orjinal peugeot 1.6 hdi ınkini kullandım montaj ve boru işi sıkıntılı ama genede oluyo ben bir kaç arkadaşımla beraber yaptım montajı zor ama karşılığını veriyo
dizel araçda çip,filtre,egzost,turbo büyütme, + nos ve birazda hafiflettikten sonra eminim uzaya cıkarırsın mantıklı sekilde tabikide
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)