Bak Selçuğun RS gayet iyi. Utkunun eski RS i de uzun süre satılıktı o da gayet iyiydi. Turşu RS vardı o da Utkudaydı o da iyiydi. Eskiden Serkanın RS vardı. BM RS. O da gözü gibi bakıyordu RS ine. Hem bu RS lerin fiyatları da uçuk değil. Madem paran hazır o RS lere neden gidip bakmıyorsun? O RS leri de değerlendirsene.
Ama yok benim 13 - 14 lira param var temiz RS bakıyorum dersen o artık eskide kaldı. Daha çok beklersin. Eskiden bu RS ler bu kadar kupon değildi. Biz bu RS leri yürütünce ve insanlara düşük maliyet yüksek pofomans diye anlatınca

insanlar da RS lerin neler yaptığını gördükçe arabanın piyasası da yükselmiş oldu. Bugün ortalama iyi bir RS in piyasa değeri 17 liradır. Bilemedin 18 lira max. Ekstradan 200-300 lira harcayıp iyi bir CAI ve kıçı kırık bir egzoz sistemi ile bile filtre headerslı tayyarların kıçında gittiğini görenler hemen RS e yöneldi.
Ben EB RS i inanmayacaksın ama 18 liraya aldım 2008 de. Ama o zaman içine binip oturup baktığım RS lerin içinde en temiz olanıydı. Dolayısı ile bence piyasadaki RS lerde sorun yok. Bence senin bütçende cüzi bir genişlemeye ihtiyaç var