User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Satmak Üzere Olduğum Araçta Parça Değişik ve Boyalı Olabilir Yardım

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Satmak Üzere Olduğum Araçta Parça Değişik ve Boyalı Olabilir Yardım

2004 model Doğuş Otomotiv çıkışlı VW Golf 5 marka otomobilimi bugün satmak üzere ustaya götürdük ve aracın boyasının ölçümleri aşırı tutarsız çıktı. Sonra sağ çamurluğun üzerindeki seri numarasının altında yazan eğer tarih ise aracın çamurluğunun bizim haberimiz olmadan değiştiği ortaya çıkıyor. Ayrıca aracın sağ çamurluğundaki vidalarla oynanmış olduğunu farkettim. Bununla ilgili bir kaç sorum olacak...
    1. Parça seri numarasının altında yazan 12 04 üretim ay ve yılı mıdır?
    2. Bu araç sürekli yetkili serviste bakım yapıldı ve araç şu anda 33 000 de ne gibi bir hak iddaa edebiliriz? Araç bizdeyken hiç bir lokal dahil boya yapılmadı.
    3. Ne gibi bir yol izlemeliyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç 0 dan itibaren sizdemiydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç 0 dan itibaren sizdemiydi
    evet araç sıfırdan itibaren bizde ve sadece seneden dolayı her sene bakıma giriyordu... sürekli bakımları yetkili serviste yapıldı....

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2004 model Doğuş Otomotiv çıkışlı VW Golf 5 marka otomobilimi bugün satmak üzere ustaya götürdük ve aracın boyasının ölçümleri aşırı tutarsız çıktı. Sonra sağ çamurluğun üzerindeki seri numarasının altında yazan eğer tarih ise aracın çamurluğunun bizim haberimiz olmadan değiştiği ortaya çıkıyor. Ayrıca aracın sağ çamurluğundaki vidalarla oynanmış olduğunu farkettim. Bununla ilgili bir kaç sorum olacak...
    1. Parça seri numarasının altında yazan 12 04 üretim ay ve yılı mıdır?
    2. Bu araç sürekli yetkili serviste bakım yapıldı ve araç şu anda 33 000 de ne gibi bir hak iddaa edebiliriz? Araç bizdeyken hiç bir lokal dahil boya yapılmadı.
    3. Ne gibi bir yol izlemeliyim?
    Benzer bi olay abimin başına geldi. Aracı sıfır aldı bayide tırdan indirirken düşürmüşler. O arada bizimkine haber vermeyip serviste aracı toparlamışlar. Satmaya kalktıgında farketti ve daha sonra birisinin itirafı sonucunda ortaya cıktı.. Oyle bi durum olabilir mi acaba s?
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer bi olay abimin başına geldi. Aracı sıfır aldı bayide tırdan indirirken düşürmüşler. O arada bizimkine haber vermeyip serviste aracı toparlamışlar. Satmaya kalktıgında farketti ve daha sonra birisinin itirafı sonucunda ortaya cıktı.. Oyle bi durum olabilir mi acaba s?
    valla açıkçası benimde aklıma o geliyor fakat eğer bahsettiğim parçasının seri numarasının altında yazan 12 04 üretim ayı ve yılı ise araç bizde iken serviste birşey yapılmış...

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serviste yada bayide sağlam bi tanıdığınız varsa olayı aydınlatabilir. Öyle bi durum oldugu acıga cıkar ozaman..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serviste yada bayide sağlam bi tanıdığınız varsa olayı aydınlatabilir. Öyle bi durum oldugu acıga cıkar ozaman..
    araç teyzemin ve normalde İstanbul Acarlarda yapılıyordu bakımları. şu an aracı satmak üzere izmire getirdik ve bunu öğrendik yarın Vosmer yetkili servise götürüp onlara verecek gibi ekspertiz yaptırtçam bakalım onlar ne diyecek...

bu tür olay başına gelenler sonuçta ne oldu ve ne gibi bir yol izlediler şu an onu merak ediyorum...

krm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen gun bır arkadasımla konusu oldu, tanıdıgı jetta almıs sıfır.ama sol arka kapısı bariz derecede baska renk gelmıs.adamlar hatalarını kabul etmısler fakat.yenı jetta vermeye yanasmıyorlar.bu sekılde almalarını talep edıp 1 sene bakım vs bedava dıyorlarmıs ya da uzerıne para ekleyıp passat alın dıyorlarmıs.enteresan bır durum.umarım sızın olayınızda cozume kavusur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen gun bır arkadasımla konusu oldu, tanıdıgı jetta almıs sıfır.ama sol arka kapısı bariz derecede baska renk gelmıs.adamlar hatalarını kabul etmısler fakat.yenı jetta vermeye yanasmıyorlar.bu sekılde almalarını talep edıp 1 sene bakım vs bedava dıyorlarmıs ya da uzerıne para ekleyıp passat alın dıyorlarmıs.enteresan bır durum.umarım sızın olayınızda cozume kavusur.
    zaten şu anda kafamızda yine doğuşa bağlı bir marka araç almak var alıncak arabada güzellik yaparlarsa uslu uslu otururuz fakat dediğim gibi bir olay çıkar ve bana bakım hediyesi verirlerse o hediyeyi sonuçta araba 2004 ten beri bizde ve sadece 33 000 km yol yapmış ne edeyim ben o bakımı

dmts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birçok araç satıcılarının yaptığı bir uygulama. benzer olay benimde başıma geldi, araç bayii girişinde çarpıyor sonrasında serviste parçalar onarım yada değiştiriliyor. ve bu alıcıya söylenilmiyor. yerse misali. farkedilip söylenildiğinde kabul ediliyor ama biraz uğraştırıyorlar neticede. .ancak satışında anlaşılan bir durum.
    genelde üretim tarihi ve parça numaraları işleniyor bahsettiğin kısımda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serviste arabayı vurmuş olabilirler benim arkadaşım serviste çalışıyor çok oluyor böyle durumlar ne yazık ki

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw almanyayla irtibata geçmekle tehdit etseniz işe yarayabilir.. sonuçta yetkili servis ve sorusturma vs geçirmek hoşlarına gitmeyecektır..

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın gideceğiniz ekspertizde istanbuldaki servisten veya aldığınız acenteden şüphelendiğinizi belli etmeyin raporu elinize alana kadar.Böyle bişeyi baştan belli ederseniz Doğusu veya vw acentesini korumak amaçlı örtpas etmeye çalışabilirler.Ne olur ne olmaz.Hasarsız olarak düşündüğünüz aracınızın değişeni vss çıktığında adamların yanında servisten değil , aracı aile içinde kullanan başka herhangi birinden şüphelenmiş gibi davranın.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maslakta boyacı aziz bahsetmişti doguş grubu araba alırken dikkat edin boyalı olabiliyor diye
    1881 - 193

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkınızı sonuna kadar arayın 98 senesinde golfumu 0 aldığım tamastan bayram üzeri bakıma götürdüğümde almadılar sözde uzun yol yapicaktim bütün tatil planını iptal edip vw fabrikasına gidip şikayette bulundum ve ciddi bir rakamla tamasa ceza kestiler ve adamlar Almanya'dan türkiyedeki araca sahip çıktılar ve bakımlarım 1 sene boyunca bedavaya yapıldı hakkınızı sonuna kadar arayın
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gibi olaylarda kanıt olmadan sıkıntı oluyor ama servis e veridigin tarihteki kamera kayiti genelde oluyor bunu isteyebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuş grubunun gelen arabalarının çekildiği otoparkı her zaman görüyorum. çok rahat 40 arabadan 1 i hafif kazalıdır. bazen komple pert gelen çıkabiliyor . 3 gün önce polonun kaputunun yarısına kadar yoktu. nasıl düştüse artık. poloyu alacak kişiye Allah sabır versin

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı alırken güzel bi indirim yaptılarmı ?
    Livestrong

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşımın babasının vw marka aracında tavanın yarısı içeri göçmüş sonradanda tavanın alt kısmından sert bi cisimle dişarı kanırtılmış durumda görüntüsü var araç 2 senelik hiç kazası yok tavanınada bişey düşme durumu söz konusu deil ama dışarı dogru kaportada gamze olması ve ışık kırılmasından görülen oval şekilde izler ne bende merak ediyorum vw rekor çıkışlı araç.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)