Arkadaşlar konuyu açmamın nedeni gecelerde bir arkadaşımız balata degiştirecegim ne tavsiye edersiniz diye sormuştu bende uygun fiyatlısından valeo al demiştim ondan özür diliyorum şimdi inşallah almamıştır neden derseniz gecen hafta bende baskı degiştirdim ve valeo marka baskı aldım araçım için fakat araçım 2 gün içinde baskıyı yaktı ve ben ortada kaldım bunun nedeni ustanın volantı sildirmemiş olması ve benim akılsızlık edip valeo almış olmam kısacası mağdur oldum şimdi ise bu konuyu ordu honda plazasında acıyorum aracım serviste orjinal balata takılıyor ve volantı silinmek için işleme alındı.olan bizim arada 300 tl ye oldu ama ayapacak birşey yok giden gitti o ustaya paramı helal etmiyorum siz siz olun servisten şaşmayın 100 tl pahalı olsun işiniz sağlam olsun..aklınızda soru işaretleri kalmasın en azından...şuanda honda sevislerinde kampanya var rot balans yağ degişimi ıvırı zıvırı üçretsiz yapıyorlar iskonto oranları güzel en azından garanti iş oluyor neyse ben bekleme salonuna gidip aracımı izleyeyim.
HONDA HAYAT ONDA...