Maşallah çok güzel duruyor. daha detaylı fotoğrafları yok mu?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
maaşallah. teknik özellikleri nedir? ve nasıl gidiyor?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
valla bi kaç foto daha var onlarıda ekleyecegim insan gerçek tatmin edici 4 bitince 5 yapınca bile yamuluyor arkası çok zevkli diyebilirm
maşallah çok sıkı duruyor
bence üstündeki replika jantlar yerine orjinal monoblock jant felan koyarsanız süper olur
son zamanlarda forumda gördüğüm en sıkı araçlardan birisi olsa gerek maşallah![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
maaşallah allah kaza bela vermesin otomatiğini kullanma imkanım olmuştu o döküntü arabadan şaşkın indim![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
2.3 4 silindir olmasına rahmen gerçek çok sıkı yürüyor ama en zevkliside hiç çapa virajlar hiç çapa harcamamak gazı biraz otorun yeter hangi vites olursa olsun 4000 4500 devir arasında tabi![]()
elimde olanlar eklendi bi dahaki sefer bütün detayları çekerim güzel bi video var onuda yarın ekleyecem bi arkadaşta alışmaya çalıştıgım anlardan bu işe çok prof yapan arkadaşların tavsiylerini bekleyecem o zaman
hayırlı olsun güle güle binin
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)