Ankarada işini iyi yapan , tanıdığınız fiyattada yardımcı olabilecek döşeme ustası varmıdır?
önerileri bekliyorum
iyi forumlar
Ankarada işini iyi yapan , tanıdığınız fiyattada yardımcı olabilecek döşeme ustası varmıdır?
önerileri bekliyorum
iyi forumlar
Döşemeci tandıık var. işinini de eri dir. fakat aracınızın neresinin döşemesi yapılıcak. bu daha çok önemli.. çok dar zor biryerse ona göre fiyatlandırılır çünkü.. işçilik önemli döşemecilikte takdir edersiniz ki..
*On3r*
araç tek kapı olduğu için , diğer sedan ve hatch lere göre çok daha az bir alan var.
ayrıca kapı döşemeleri duracak yani ön 2 koltuk ve arka kçük 2'li.
fiyatına aldanıpta ucuz yere yaptırma sonra kılıf gibi duruyo düzgün bir yer bak
şaşmaz'da erdal oto döşeme var. tek geçerim.
yeşil del sol'un sahibi bozkurt'un selamıyla geldim derseniz, yardımcı olur.
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
kendim tanımıyorum ama direksiyonunu kaplatan arkadaşım vasıtasıyla yanına gidip merhaba demişliğim var sadece. başkalarından da duydum methini şu mercedes e döşeme yapan yer diye. prestij döşeme diye bir yer. ama iş yaptırmadım sadece hep adını duydum. eğer buradan da bilenler önerirse şaşmazda ptt ye çıkarken 5 veya 6. sola dönüşte bulabilirsin .
2'li arka koltuk ve 2 ön koltuk döşeme maliyeti aşağı yukarı ne olmalı? deri istemiyorum düz renk kumaş.
çok acayip fiyat verenler var :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)