Hafta sonu ıcın aklımızda tekne kiralayıp bıraz acılıp hem gezıp hemde denıze gırmek var boğazdan zıyade kumburgaz taraflarında falanda bu tarz hızmet veren bır yer varmıdır?Tecrubesı olanlar paylaşırsa sevınırım![]()
pm atıcamda mesj kutun dolu![]()
www.honda-tech.com
tekne kiralamaktan kasıt tur filan değil kafana göre takılabilme şeklinde kiralamak heralde.
ben zaten kumburgazda yaşıyorum varsa benim içinde iyi olur öğrenirsem.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bebekten alıp adalar veya büyükliman tarafına doğru yüzme turları yapan tekneler var. yemek içmek uyguna geliyor dışardan da ne istersen getirebiliyorsun. kalabalık arkadaş çevresi ile gün boyu gayet keyifli zaman geçer.
Boaz turu | Tekne turu | Kiralk tekne kiralama | Boaz tekne gezisi | stanbul boaz turlar | Yzme turu | Yemekli boaz gezisi | Deniz taksi | Dn davet organizasyon | Tekne turu fiyatlar
http://www.bogazdatekne.net/yuzmeturlari.htm
http://www.yuzmeturu.com/yuzmeturlari.htm
örnek olarak koydum
poyrzaköy e gidiyormuş mesela bu
evet tekne ile anadolu yada rumeli kavağı taraflarına gidilebilir
kanka bu şekilde hizmet veren tekneler var ama baya bi para istiyorlar günlük için
boğazda keyifse amaç olmazda boğazda ucmak kacmak batmak yuzmek her turlu adrenalin icin esnaferay iyi tercih![]()
büyük liman iyidir boğazın çıkışı 500tl kuru tekne sabah 8 akşam 6 .15 16 metrlik tekneler. yemekli extra artıyor fıyat.tanıdık var istersen konuşurum
S'OZ FOCUS sold
Ufak bi grupsaniz 5-6 max 8 kisi. Kucukcekmece, menekşe, avcilarda kiralik tekneler var. Hem yuzme hem balık tutma vs. Tuttugunuz baligi adam izgarada yapiyor hemen teknede. Cogunda alkol yasak, alkol alanlar sonradan sapitiyor teknede. Kaptan da tek basina oldugu icin yanasmiyorlar alkol isine.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
luks yat kiralayanlar var mehmet burda atakoy marinada
ama ortalaam 1000dolar falandır günlüğü
ayrıca adalar tarafına doğru gitmek çok daha iyi olur denize falan girilmek isteniyorsa kumburgaz tarafında deniz kotu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)