User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
54 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Laptop tavsiyesi

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Laptop tavsiyesi

1000-1500 tl arası limitim var,masaüstü bilgisayarım artık amacını hayatını yaşamını her şeyini bitirdi bayada yıl oldu .Artık bilgisayarı degiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.Fazla anlamıyorum bilgisayar işlerinden
    Ancak bana önerilen 3 marka var sırasıyla toshiba-hp-samsung hangisini tercih edebilirim?

Oyunda oynamak istiyorum her işimide görmek istiyorum sanırım 1500 tl gibi rakamlar yeterli olur diye düşünüyorum.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Sarj konusuda biraz önemli,arkadaşımın laptop'unun sarj ı prize takmadan çok güzel birş ekilde 5-6 saat gidiyor öyle olsun istiyorum
    imzasız..

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asus un n53 serisinde farklı kombinasyonlarda birkaç farklı bilgisayarı mevcut. oldukça kaliteli ve kullanışlı bir seri fiyat performans açısından gayet iyi. vatanda periyodik olarak indirime giriyor takip edersen yüzde 25 indirimle oldukça iyi bir laptop alabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asus un n53 serisinde farklı kombinasyonlarda birkaç farklı bilgisayarı mevcut. oldukça kaliteli ve kullanışlı bir seri fiyat performans açısından gayet iyi. vatanda periyodik olarak indirime giriyor takip edersen yüzde 25 indirimle oldukça iyi bir laptop alabilirsin
    VATAN COMPUTER - ASUS - K52JT CORE İ5 480M -2.66GHZ-4GB-640GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD6370-CAM-BT-W7PRE - Notebook

bu nasıldır ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VATAN COMPUTER - PACKARD BELL - LS44 CORE İ5 2410M-2.3GHZ-6GB DDR3-500GB-17.3"-DVDRW-1024MB HD6650-CAM-BT-W7PRE - Notebook

Bunu almayı düşünmezmiydin her açıdan daha iyi senin söylediğin laptop a göre Bütçeni 100 tl aşıyo ama bütün herşeyi rahatlıkla yapabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asus'un işlemcisi daha hızlıydı sanki
    imzasız..

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana tek söyleye biliceğim acer alma

-fatih- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HP iyi bir marka ama laptop olarak değil bence masaüstü olarak iyidir..
    iki tane laptop aldım hp den en iyi modellerini hemde tanesi yaklaşık 3.500 tlye ikiside sorunlu
    17 ekran olanını servise verdim tam 22 gün oldu hala çözülemedi.toshibada var aynı özellikle takır takır çalışıyor maşallah kaç yıldır sorunsuz..hp laptopta başarılı değil bence..
    Das Auto

F&F Car Clean

1903

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı f@tih_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HP iyi bir marka ama laptop olarak değil bence masaüstü olarak iyidir..
    iki tane laptop aldım hp den en iyi modellerini hemde tanesi yaklaşık 3.500 tlye ikiside sorunlu
    17 ekran olanını servise verdim tam 22 gün oldu hala çözülemedi.toshibada var aynı özellikle takır takır çalışıyor maşallah kaç yıldır sorunsuz..hp laptopta başarılı değil bence..
    Toshiba'yı önerenler daha çok ,asus-samsung-toshiba sizce hangisidir?
    1500 tl gibi rakamlara istenilen özelliklerde bilgisayar alınır herhalde,oyunda oynamak istiyorum her oyunu kaldırsın,rahat rahat internetime takılayım diyorum
    bir de şöyle bir istegim var arkadaşımın laptop u hp fişe takmadan sarj ı çok güzel gidiyor 5-6 saat takıldıgımızı hatırlarım.
    Öyle bir olay olursa harika olur
    imzasız..

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony-asus-toshiba-samsung bunlardan vazgecme derim Hp'yi cıkar listeden

Edit:

Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toshiba'yı önerenler daha çok ,asus-samsung-toshiba sizce hangisidir?
    1500 tl gibi rakamlara istenilen özelliklerde bilgisayar alınır herhalde,oyunda oynamak istiyorum her oyunu kaldırsın,rahat rahat internetime takılayım diyorum
    bir de şöyle bir istegim var arkadaşımın laptop u hp fişe takmadan sarj ı çok güzel gidiyor 5-6 saat takıldıgımızı hatırlarım.
    Öyle bir olay olursa harika olur
    Asus sarj ve ısı ses konusunda kesinlikle cok iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 17 ekran aldım hp yi oyun oynamak için ama 3 kere ana kartı yandı garanti 3 kere anakartı yandı diye sıfır ürün yolladı kargolarkende istanbuldayım ben taa artvine kargolamışlar yanlışlıkla sonra ordan tekrar bana geldi oda ayrı tabi sıfır verdiklerininde onunda ekran kartında sorun çıktı hep masraf yaptım..toshibayıda aynı zamanda kardesime aldık hiç bişey çıkarmadı.şarj konusunda ama hp gayet güzel doğrudur toshiba 1 saat civarı gidiyor şu an 3 yıllık laptop benim hp 2-2.5 saat gidiyodu bataryası 3 yıllık olmasına ve 17 ekran olmasına rağmen o konuda sıkıntım yok..hp 1 ay önce gene bozuldu ekran kartı aldım sıfır oda gitti..satma kararı aldım bende..2 hafta öncede asusun netbookunu aldım şu an onu kullanıyorum bu paraya asus netbook gayet mantıklı gibi ama bir daha hp alırmıyım şüpheliyim
    Das Auto

F&F Car Clean

1903

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlaşılan hp'den fazla memnun olan yok asuslara bakmakta fayda var o zaman dogru mudur ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asussun işlemcisi eski seri malesef packerd bellin daha iyi veririmlilik açısından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla asusu ilk defa kullanıyorum asusun netbooku nu aldım sıfır 450 tl ye aynı özellikte arkadaşımda sony netbook vardı onunda piyasası 850 tl falan arasında uçurum aman aman bir fark yok laptopu nasıldır bilemem ama birde dell lere iyi diyor kullananlar..
    Das Auto

F&F Car Clean

1903

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony pahalıdır ama kullanıcısını uzmez

Toshiba nekadar güzel olsada cihazları cok kaba ve ekran kartı sorunları olabiliyor modellerine göre.

Samsungda sarj konusunda vs gayet iyi ama daha yeni yeni gelişen bi marka laptopta.

Asusta toshiba benzeri ama hangi modelini kullandıysam sarj konusunda ve ısı konusunda beni hayran bıraktı...

Hp için hiç yazmıyorum bile uzak dur

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    packard bell in en iy bilgisayarı asus a yaklaşamaz bile.. asus dan yana kullan tercihini. birde aklında bulunsun da lenovo dşünebilirsin.. toshibalar gereğinden fazla pahalı..
    *On3r*

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektronik ürünler birazda şans işi diye düşünüyorum,en iyi markalar bile ummadıkları hatalarla karşılaştırıyor kullanıcılarını

teknosadan almak yerine ,vatancomputer'a göz gezdirmek daha cazip geliyor bana,teknosa ya biraz soguk bakıyorum niyeyse,Asus öncelik şu an samsung unda tasarımı çok hoşuma gitti işlemcileri özellikleri nasıl acaba
    imzasız..

Hondafatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknosadan packetball i5 15'6 ekran 500gb harddisk 2.66 turbo işlemci (yanlış hatırlamıyosam 2gb ekran kartı var) 6 gb ram 2 hafta oldu alalı 1200 yakın bir fiyattı indirimdeydi eğer hala indirim geçerli ise şiddetle tavsiye ederim.
    Honda Eg
    Mk 6,5 Fiesta
    Mk 7 Fiesta
    Kuş Serial 90 Doğan L
    Honda Ek

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sony pahalıdır ama kullanıcısını uzmezToshiba nekadar güzel olsada cihazları cok kaba ve ekran kartı sorunları olabiliyor modellerine göre.

Samsungda sarj konusunda vs gayet iyi ama daha yeni yeni gelişen bi marka laptopta.

Asusta toshiba benzeri ama hangi modelini kullandıysam sarj konusunda ve ısı konusunda beni hayran bıraktı...

Hp için hiç yazmıyorum bile uzak dur
    sony aldım çok memnunum

samsungda kullandım 1 yıl sonra ateş atmaya başladı

imkan varsa kesinlikle sony alınmalı
    Livestrong

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an mevcut kullandığım ve daha önce kullandığım laptoplar

Şu an 2 tane HP laptopum bitanede acer netbookum var. Evde herkesin ortak kullandığı packard bell var. Kız kardeşimde sony vaio var. 6 ay öncede toshibam vardı sattım.

Öncelikle Toshibadan kesinlikle ! uzak dur diyorum. Sıfır aldığım toshibanın 6 ayı serviste geçti ve servis hizmeti berbat, kesinlikle malının arkasında durmuyorlar. Servisleri hep konsinye, çünkü önüne gelen toshibayı getirebiliyor tek distribütörü yok.

Hp yi herkes kötülüyor ama şunu unutuyorlar, Hp hepsinden misli misli fazla satılıyor, arıza ortalamasına vurduğundan hiçbirinden fazla arıza çıkaran bir laptop değil. Şu an iş yerinde yazdığımı 4 senedir kullanıyorum ve taş gibi. sadece bi kere ekranı değişti oda kullanıcı hatası düşürmüşler pc yi. Evede o lanet toshibayı satıp i5 17inch Hp aldım ve ondanda çok memnunum daha hiç sorun yaşamadım. Yani işin aslı bu birazda şans meselesi, iyi ürün denk gelirse senelerce kullanıyorsun. .

packard belli de kesinlikle önermiyorum. Özellikle packard bellin kasası bile çok dandik.

Sony vaio ise şişirilmiş balondan başka birşey değil, dünyanın parasını veriyorsun üstündeki sony yazısı dışında ben + bir performans yada sorunsuzluk görmedim. gayette sorunlu makineler parana yazık derim hiç bullaşma

Acer in netbook oldugu için bişey diyemiyorum genelde kötü zaten netbooklar performans açısından ama ben kendimi bildim bileli acer vardır, bi çok pc sinide kullandım bence fiyat/perf olarak fena makineler değil.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)