Nissan 200SX 1.8 Turbo 1991 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
ilandaki aracı arkadaşıma düşünüyoruz bilen varsa yorumlarını alabilirmiyim
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1991 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
ilandaki aracı arkadaşıma düşünüyoruz bilen varsa yorumlarını alabilirmiyim
aracı bir çok defa gördüm kağıthanede tabi alıcı gözle bakmadığım için nedir ne değildir bilmiyorum kaportda kondisyonu yaşına göre yerinde kendileri boyattılar diye duydum mekanik olarak bakmak gerekir motoru yapılmış ama kim ne şekilde yapmış.?
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
kagıthanedeyim ama hiç görmedim aracı. sende yakınsın gelip canlı gozle bakın bence
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
ben 2 hafta daha balıkesirdeyim arabayı almak isteyen arkadaşımda gidip baktı arabaya motoru yeni yapılmış rengi siyaha çevrilmiş 2 yıldır muayene yokmuş
ben kararsız kaldım anlatılanlara göre al yada alma diyemiyorum iyi bilen varsa ona göre hareket etmek istiyorum
ben bu aracı surekli goruyorum kasa olarak cok duzgun duruyor....geçtiğimiz aylarda ilanı vardı yine motoru nissan servisinde toplatmışlar öyle yazıyordu....orta yaslı bi erkek kullanıyo aracı ne zaman gorsem sakin gidiyor....
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Sahsi fikrim 17 vermek anlamsiz fotograflarda pek hos gozukmuyo muhtelif masraflar yaptigini dusunsen ruhsati sunu bunu derken 20 lere gelicek arabayi alirken kazanmak lazim 2 3 daha konulup cok daha duzgun bir arac almanizi tavsiye ederim simdiden hayirli olsun bu aralar sx lere talep oldukca artti![]()
faruk abi cok içime sinmedi araba acıkcasıgidip bakmak gerekir ve bakarkende sxden anlayanlarla bakmak lazım diye düşünüyorum. cok acil satılabilecek arabada deil senin gelmeni bekler gibi
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kaportası güzel gözüküyor resimlerde + motorun parmaklanmamış olması da iyidir .
eğer serviste yapıldıysa o da bir artı .
ama 17.000 çok
arabara pek diri durmuyo bence ve cok pahalı ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
tatil sana yaramamış araba ağlıyor be abicim sen gönder o arkadasını bana
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
benım kartalımın pokunu yesino sx e 10 lira daha harcıyabılme opsıyonu tanısın kendısıne yada 10 lıra fazlasına duzgunu nu bulalım haber verırsın bana telden
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bu haldeki bi s13 için ucuk rakam....bu piyasa gi gide artıyor
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)