Bu akşam saat 8:30 civarı AŞTİ karşısı Gazi Diş Hekimliğinin olduğu sokağa yani 4. sokağa aracımı park etmek için girdim yanımda forumdan CGTY ve bir arkadaşımız daha vardı. Sokağa girerken at hırsızı bir tipli eleman yolun ortasında duruyordu kenara çekilmedi bende söverek geçtim açıkcası. Neyse sokağın sonuna doğru arabayı park ettim indik Aşti'ye doğru girerken az önce sokağın başındaki eleman gelmiş yanında aynı tip kılıkta her türlü tipi ofsayt olan bir elemanla 3 araba arkamızda bir aracın yanında bağıra bağıra konuşuyorlar; "Bu nerde kaldı hadi gelsin" vs. tarzında sonra birbirleriyle küfürleştiler.. Biz sokağın çıkışına geldik tam dönerken bir gürültü koptu patlama, arkamızı döndüğümüzde başında bekledikleri 51 plakalı beyaz Fiorino çift bagaj kapılı aracın sol bagaj kapısının camını patlatıp içindeki çantayı çalmışlar. Elemanlar hemen karşı kaldırımda istiflerini bozmadan yürüyerek kaçtılar. Hemen polisi aradık ama 155'den hat düşene kadar 5 dakika geçti polis olay yerine gelene kadar yarım saat. Telefonda kaçtıkları yönü ve ayrıntılı eşgallerini verdik ama atı alan Üsküdar'ı geçti. Ama inşallah yakalanırlar.
Aracımızı her ne kadar merkezi, güvenlikli bir yere koysakta içerisinde göze gelecek çanta, laptop vs. koymayalım.