User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Tatil rotası (biraz acil)

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tatil rotası (biraz acil)

Merhaba Dostlar, yarın ailemle beraber bir tatil turuna çıkıyoruz inşallah. Osmaniyeden yola çıkacagız mersin, antalya ve üzerinden belki güney ege taraflarına geçmeyi planlıyoruz. Rota degişikligi yapıp ege'den istanbul'a dogru da çıkabiliriz, Şimdi sizlerden öncelikli olarak mersin,antalya,güney ege rotası üzerinde bulunan yerler hakkında tavsiye bilgi istiyorum, az çok bilgim var hemen hepsine gittim fakat o yerlere özel güzellikleri kaçırmamak istiyorum

manavgat,alanya,antalya,kemer,fethiye,kaş üzeri ve civarı nerelerde denize girilmeli bildiginiz bakir koylar var mıdır, nereler gezilip görülmeli nerelerde kalınmalı vs vs,

Güzergahlarda 1-2 gün kalıp ilerlemeyi düşünüyoruz, ''kafamıza göre spec'' tatil olacak yani

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taşucunu geçince bogsak diye bir yer var bakir koy tanımına uyan..antalya tarafında tüm sahiller tüm koylar güzel özel bir tarife gerek oldugunu düşünmüyorum.. fethiye tarafı ölüdeniz kelebekler vadisi falan tavsiye edebilirim.. ege taraflarında kalacaksanız eger didim datça falan gibi kasabaları tavsiye ederim..

hayırlı yolculuklar, iyi tatiller.

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alanya'da denize girebileceğiniz yer olarak kendinize '' Konaklı '' , '' İncekum '' ve '' Avsallar '' buraları seçin.

Diğer yerler yoğunluktan ötürü bayağı kirli felan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    taşucunu geçince bogsak diye bir yer var bakir koy tanımına uyan..antalya tarafında tüm sahiller tüm koylar güzel özel bir tarife gerek oldugunu düşünmüyorum.. fethiye tarafı ölüdeniz kelebekler vadisi falan tavsiye edebilirim.. ege taraflarında kalacaksanız eger didim datça falan gibi kasabaları tavsiye ederim..

hayırlı yolculuklar, iyi tatiller.
    Teşekkür ederim douu, boğsak'a ugrayacagım ölüdeniz taraflarını pek bilmiyordum iyi oldu ,

Alıntı srdralc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alanya'da denize girebileceğiniz yer olarak kendinize '' Konaklı '' , '' İncekum '' ve '' Avsallar '' buraları seçin.

Diğer yerler yoğunluktan ötürü bayağı kirli felan
    incekum' da daha önce pegasus royal 'da kalmıştım, fena degildi oralar memnun kalmıştım çolaklının denizi falanda güzel, süral saray da kalmıştım, tertemizdi. konaklı ve avsalları deneyecegim teşekkür ederim

Ozzy45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wowTURKEY

istiyosan buraya gözat. burada şehir ve bolge bolge ayrılmış yerlerin fotoları ve acıklamarı felan var cok iyi bi site hem cogu prof fotocu öneririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozzy45 çok sagol hocam, bakıyorum hemen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)