User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
113 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Izmir Atatürk Stadı kavsagındakı cam sılenler

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Izmir Atatürk Stadı kavsagındakı cam sılenler

ıs yerım stada cok yakın. bahsettıgım kavsagı gunde 10 kere kullanıyorum.4 yolun 4 unde de 5 er 10 ar tane elemanvar. camsılıyorlar gozluk satıyorlar,kadınlar kolye,tesbıh falan satıyorlar. o kadar rezıl bır durum kı yolumu degıstırmek zorunda kalıyorum bazen. polıs nasıl mudahale etmıyor buna anlamıyorum.adamların tıpı komple ofsayt.at hırsızı gıbıler.zorla cam sılıp para beklıyorlar.gecenlerde arabamı yıkattım tertemız camı sılmeye kalktı tabı daha cok kırlettı.yaptıgın ıs mı dıyorum adamın yuzune ter temız camı kırlettın dıyorum pıskınpıskın sırıtıyor.

bu yolu kullanıpta bu elemanlardan rahatsız olan yok mu hıc
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.8 turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıs yerım stada cok yakın. bahsettıgım kavsagı gunde 10 kere kullanıyorum.4 yolun 4 unde de 5 er 10 ar tane elemanvar. camsılıyorlar gozluk satıyorlar,kadınlar kolye,tesbıh falan satıyorlar. o kadar rezıl bır durum kı yolumu degıstırmek zorunda kalıyorum bazen. polıs nasıl mudahale etmıyor buna anlamıyorum.adamların tıpı komple ofsayt.at hırsızı gıbıler.zorla cam sılıp para beklıyorlar.gecenlerde arabamı yıkattım tertemız camı sılmeye kalktı tabı daha cok kırlettı.yaptıgın ıs mı dıyorum adamın yuzune ter temız camı kırlettın dıyorum pıskınpıskın sırıtıyor.

bu yolu kullanıpta bu elemanlardan rahatsız olan yok mu hıc
    Nazar boncuğu, tespih, bıçak seti, hilti, matkap, yazma, kolye, cam bezi, cam silenler su satanlar ne ararsan var.

Onlara da hak vermek lazım geçimlerini bu şekilde kazanıyorlar, gelip seni gasp etse, evine girip eşyanı çalsa daha mı iyi bir de bu şekilde düşün adam namusuyla para kazanıyor, herkeste herşeyden anlayacak diye bir kural yok.

Adamın kendisi pis 2 yılda bir duş alıyo kalkıp camın kirli temiz olduğunu tartışamazsın aynı zekada olmak gibi bir ihtimal söz konusu değil çünkü
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cami silerek zaten gasp etmis oluyorlar bizi, kesinlikle hak vermiyorum, istanbulda kayniyor bu zibidilerden heryerde var, gecim kaynaklari zorla birilerinden para almak olmamali!!!

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nazar boncuğu, tespih, bıçak seti, hilti, matkap, yazma, kolye, cam bezi, cam silenler su satanlar ne ararsan var.

Onlara da hak vermek lazım geçimlerini bu şekilde kazanıyorlar, gelip seni gasp etse, evine girip eşyanı çalsa daha mı iyi bir de bu şekilde düşün adam namusuyla para kazanıyor, herkeste herşeyden anlayacak diye bir kural yok.

Adamın kendisi pis 2 yılda bir duş alıyo kalkıp camın kirli temiz olduğunu tartışamazsın aynı zekada olmak gibi bir ihtimal söz konusu değil çünkü
    bende olsam bende çok rahatsız olur arkadaşın yaptığı gibi başka yoldan giderdim...senin bigi düşünemicem açıkçası,yada para kazanmak istiyorsa bişeyler satmak istiyorsa tezgah kursun sabir biryerde allah ordada rıskıne verir yada çok iyi cam siliyorsa kendini geliştirsin yıkamacıya girsin...bu adamalar işlerine geleni yapıyorlar

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istanbulda olsan napıcaksın burda her ışıkta o dediklerinden var.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Napıcak biliyormusun göç etmicekler büyük kentlere ne iş olsa yaparım mantığıyla.

Benim rızam olmadan benim camımı silip bide para bekliyorlar , adama 50kere silme dersin zorla siler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Time-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cami silerek zaten gasp etmis oluyorlar bizi, kesinlikle hak vermiyorum, istanbulda kayniyor bu zibidilerden heryerde var, gecim kaynaklari zorla birilerinden para almak olmamali!!!
    Geldiğinde camını kapatma sende, arabanın içinde pusup pasif kalma olaylara karşı bak ben kalmıyorum diyorumki kardeşim gerek yok camım çok temiz eyvallah sağ olasın ciğerim diyorum adam eyvallah abi çekiyo yani kalkıp senden zorla para alan yok sen zorla paranı vermek istiyosan buyur tabi Bazen tatlı dil işe yarıyo

Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende olsam bende çok rahatsız olur arkadaşın yaptığı gibi başka yoldan giderdim...senin bigi düşünemicem açıkçası,yada para kazanmak istiyorsa bişeyler satmak istiyorsa tezgah kursun sabir biryerde allah ordada rıskıne verir yada çok iyi cam siliyorsa kendini geliştirsin yıkamacıya girsin...bu adamalar işlerine geleni yapıyorlar
    Bir yere tezgah kursa satışı düşücek, zabıta kovalıcak vs.vs. herkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor zaten ekliyorum tok açın halinden anlamaz

Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbulda olsan napıcaksın burda her ışıkta o dediklerinden var.
    Aynen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Napıcak biliyormusun göç etmicekler büyük kentlere ne iş olsa yaparım mantığıyla.

Benim rızam olmadan benim camımı silip bide para bekliyorlar , adama 50kere silme dersin zorla siler
    Göç etmesin hacı, ülke kredi versin hayvancılık yapsın, kredi versin tarlacılık yapsın, satış fiyatları belli herşeyin maliyetide belli, ormanı keser biçerler adam ormancılık yapamaz, ki ormancılık yapacak kişi sayısıda bellidirde neyse, ufacık bi yerden olay hükümete bağlanır bence yapmayalım bizde haklıyız onlarda sonuçta geçimlerini sağlıyorlar hor görmemek lazım bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Hacı adamlar senkronize olarak her iş dalına giriyolar ama bakma öyle olduklarına yağmurlu havada su vermem onlara o ışıklarda bekleyenler var ya senden benden zengindirler.

Herşeye el attılar zaten halk otobüsü ve münübüsler onlarda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı adamlar senkronize olarak her iş dalına giriyolar ama bakma öyle olduklarına yağmurlu havada su vermem onlara o ışıklarda bekleyenler var ya senden benden zengindirler.

Herşeye el attılar zaten halk otobüsü ve münübüsler onlarda
    Hacı ben onlardan uzakta oturuyorum diye herhalde bu kadar rahatım hahahah Bana problem teşkil etmiyolar sağolsunlar

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada da var bazı yerlerde. mesela ivedikteki tüv türkün önündeki ışıklarda duruyor elemanlar görürsem geride duruyorum ben yanıma geldiğinde ilerliyorum felan bi çakallık yapıp atlatıyorum. adam takmıyor ki temiz kirli siliyor param yok diyosun olsun diyor. rahatsız edici bir durum..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ya bide e5te trafik kitlenir kitlenmez nasıl bir anda çıkıyolar ortaya ona şaşıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada da var bazı yerlerde. mesela ivedikteki tüv türkün önündeki ışıklarda duruyor elemanlar görürsem geride duruyorum ben yanıma geldiğinde ilerliyorum felan bi çakallık yapıp atlatıyorum. adam takmıyor ki temiz kirli siliyor param yok diyosun olsun diyor. rahatsız edici bir durum..
    Olum konuşsanıza ağzınız mı yok oda insan oda anlar halden ula ben bu halimle konuşup anlaşabiliyosam hepinizin anlaşması lazım hahahaha

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

iyide tek sorun goc degilki,
    zorunlu olarak koylerini terketmek zorunda kalanlarda var...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atatürk stadını geçtim çankayada fevzipaşa bulvarında bile aynı işi yapıyorlar. geçenlerde istemememe ragmen zorla cama yapışıp temizledi eleman. eleman dediğimde gene 30 35 yaşlarında adamdı. para falan istemedi benden. Sanki çok lazımmış gibi mattah bi iş yapmış gibi. mümkün oldugunca muhattap falan olmamak lazım bunlarla.
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hacı ben onlardan uzakta oturuyorum diye herhalde bu kadar rahatım hahahah Bana problem teşkil etmiyolar sağolsunlar
    Benim oturduğum semtte bol bol var her yere yayılmaya çalışıyolar bizim oturduğumuz site kapalı allahtan içeri giremiyolar geceleri görsen zeytinburnunu yürümeye korkarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim oturduğum semtte bol bol var her yere yayılmaya çalışıyolar bizim oturduğumuz site kapalı allahtan içeri giremiyolar geceleri görsen zeytinburnunu yürümeye korkarsın
    Bişey yaparlarsa yürürken hepimiz kardeşiz şarkısını söyle etkisi denendi görüldü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bişey yaparlarsa yürürken hepimiz kardeşiz şarkısını söyle etkisi denendi görüldü
    haahahah Oda iyimiş

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum ben mi çok gaddarım burada yazılanların çoğuna katılmıyorum.. hiç muhattap olmayacaksın camı silme kardeşim istemiyorum diyeceksin silersede parasını vermeyeceksin, olup bitecek. Aynı ışıktan her gün geçiyorsan ikinci bilemedin üçüncü geçişinde seni tanır bir daha musallat olmaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)