Kayseri'de toptancılık işi ile uğraştığımız için Bursa'ya gidip gelme fırsatımız oluyor Bursa'daki arkadaşlardan bir ricam olacaktı Buttim ve çevresindeki Fiyatı uygun oteller hangisi acaba bilen arkadaşlar cevaplarlarsa memnun olurum
Kayseri'de toptancılık işi ile uğraştığımız için Bursa'ya gidip gelme fırsatımız oluyor Bursa'daki arkadaşlardan bir ricam olacaktı Buttim ve çevresindeki Fiyatı uygun oteller hangisi acaba bilen arkadaşlar cevaplarlarsa memnun olurum
SKODA SIMPLY CLEVER
buttim etrafında şu anda bı tane otel var zaten ibis otel , başkada yok , ama buttımden arabayla 10 dakıka uzaklıkta santral garaj uluyolda cok uygun oteller mevcut
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Buttim'e yakın As Merkez'in orda Sönmez'in yaptığı bir otel vardı fiyatları hakkında bilgim yok ama oraya da bakabilirsin.
Yanılmıyosam Buttimin ordaki ibiş otel şu anda ucuz diye biliyorum gidip bi fiyat sorabilirsin yada garajın o taraf mantıklı olacaktır dıcem ama cokte temiz bi yer olucaklarını sanmam ibis en güzeli bence Yeni ! en basta
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Usta Aradım Sordum Genede bilgin olsun diye ibiş otelin konaklaması 125 Lira 20 Lirada kahvatı bedeliymiş))) Pek anlamam ben ama bumuş
![]()
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
AhauhauahaGürsel abi bize gece konaklamalık yer lazım oluyo abi biliyosun, ama 2 kişilik :P
Bu arada ucuz biyer istiyosanız çarşamba, uluyol taraflarında bakın. Yoksa kervansaray'a gider geceliğe 110 euro gibi fiyatlar verebilirsiniz)
Booking.com: Bursa, Türkiye için 30 otel bulundu. Yerinizi hemen ayırtın!
bide şöyle bi link buldum. işinize yarar belki
Rıdvan Otel & Pansiyon - Görükle / BURSA
0224 483 32 32
0532 343 49 22
kendi otelimdir, gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım. .
gazcılar caddesi üzerinde 1-2 tane güzel firma toptancılarının kaldığı otel var.buttimle arası 15 dk.oda fiyatlarıda 60 lira gibi sanırım.
komançero garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)