Maşallah allah kazalardan belalardan korusun hayırlı olsun
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
maşallah çok güzel bu kadar basık araçda yoldan çok çukurlara bakmak lazım bide hep merak etmişimdir bu kadar sürüngen araçlarda tek kişimi geziliyor sürekli
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
fotograflar öglen güneşinde cekıldıgı ıcın gunesın yansımasıyla alakalı aracın rengı degısık cıkmıs bazı resımlerde
tek kısı degıl 2-3 kısı oluyor genelde sıkıntı olmuyoo ama cukurları ve tumseklerı kollucaksın yoldakı en ufak bı cıkıntı bıle sıkıntı yaratabılıyo helekı ıstanbulun yollarında......
BEYKOZTEAM
vallahi jant konusunda karar veremedim sıyah bbs ya da beyaz cok kollu bı jant dusunuyorum ama bbs ın boku cıkmıs durumda :-D yanı jant takmayıp boyle de bınebılırım. aracın arkasına gelınce bılerek o sekılde bıraktım herkesten bı farkı olsun dıyee cokta dıkkat cekıyo bu sekılde ama tabı guzel oldugu ıcın degıl farklı oldugu ıcın. bıraz daha dusurucem arkayı![]()
BEYKOZTEAM
kırmızı arac ıse cok kotu gozukuyr
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
maşallah kazasız belasız basıklık fena![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)