http://www.sahibinden.com/displayite...76&keyword=108
Bu jantları satanı ya da aracı tanıyanınız var mı acaba?
http://www.sahibinden.com/displayite...76&keyword=108
Bu jantları satanı ya da aracı tanıyanınız var mı acaba?
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
bende gecen bunu sölıcektım sana ama
www.honda-tech.com
セルカン+レーラ=愛
Fiyat konusunda yorum yapmayı sevmem ama seneler öncesine ait bir jant icin fiyat cok yüksek...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bravo da vardı benim efsane model çok severek kullanmıştım ama sıfırını bulmak imkansız gibi bişey bide baya bi ağırdır bilgin olsun
Arkadaslar herkese teşekkurler ilginiz icin cok saolun
yearone kardesim,bana irtibata gecebilecegim bi numara ya da mail adresi verebilirsen cok daha mutlu olurum...
bence efsane cantlardan biri bunlar ben haLa hastayım meseLa yakın bi zaman 3 18 is alırsam bundan bulup koycam..
almadın a3ü c2ye tsw mi alıon :P
ahmet hastasıydı vakti zamanında bu jantların ona nasip olmadı sana nasip olur inşallah![]()
Eyw kardesim saolasın valla a3 nasip degilmiş ona bisey diyemiyorum artık
Ahmet 16 nın üstüne cıkmamamı soyluyo ama c2 kullanan kiminle konuşsam degil 16 18 düsünmemi soyluyorlar,bi de 16 lastikler bazen 17 lerden daha pahalı olabiliyor ***** uzun vadede düsünmem lazım Allah izin verirse bu aracla gezilecek cok yolum var 3.5 lt ile![]()
benim arabam da HDI, bundan önceki jantlarım da 16ydı.. inan 16 -17 arasında pek bi fark yok. 17 olsun tercihin bence
evett peco arabalarına yakışan bi jantta japonu bozarr...
ÜSKÜDAR GAZETESİ SÜRÜCÜ KURSU 216 310 98 48 BAY EHLİYET YANİ BEN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)