![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2011 Maybach 62S Drop-Top Landaulet 1,5 milyon $sadece 3 tane üretilmiş ve birtane bu zenci
arkadaşta
edit : buda bu elemanın tur otobusu ve bugatticigi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2011 Maybach 62S Drop-Top Landaulet 1,5 milyon $sadece 3 tane üretilmiş ve birtane bu zenci
arkadaşta
edit : buda bu elemanın tur otobusu ve bugatticigi
dış görüntüsü pek hoşuma gitmedi,ama içi mükemmel
bu elemanda para çok gibi,şarkıcılık dışında ne işle meşgul aceba![]()
çokkkkkkkkkkk iyi![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
tavandaki siyah bölümde sanırım güneş enerjisi paneli var,arkadaki açılır kısmın bez olması farklı bir araç olsa neyse ama maybach için - olsa gerek.
cok basarılı tasarımmm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yok yok cidden bu herif sıradan bir şarkıcı değil,kesin başka işlerle falan meşgul,yada ailesi çok zengin,O otobüs nedir öylemaşallah
![]()
üffffff içimin yağları eridi dicem de 56 kiloyum yağ filan yok bi deri bi kemiğim![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
biraz lüksmüş
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Adamdaki isteksizliğe bak , bu tavırlar epey klasik![]()
ohooo kac senelik arac ne 2011 i .en az 2 sene once gordum bunun resimlerini ve videosunu.concept degil üretilmis halini. Fantezi bir arac...
Bu yenilenmiş hali yani önceki konsept hali zaten geçirilmişti hayata .. Hatta istanbul yollarında patlıcan moru cupra siyahına kaçan renkte .. gayet ihtişamlıydı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)