Haberi görünce ağzım açık kaldı,resmen yüreğim sızladıParanın çokluğuda dert arkadaşlar,bu resimlere bakıpta içi acımayacak adam tanımıyorum...
Milyonluk hurda araçlar şaşırtıyor! - Mynet Haber
Haberi görünce ağzım açık kaldı,resmen yüreğim sızladıParanın çokluğuda dert arkadaşlar,bu resimlere bakıpta içi acımayacak adam tanımıyorum...
Milyonluk hurda araçlar şaşırtıyor! - Mynet Haber
İnadına German
bu arapları anlamıyorum ya tamam para varda insan arabasınıda cürümeye bırakmazki yazık günah
feel is everything
verilmişti sanırım.
bence çürümeye terkedilmiş araçlar değil , oradaki kum fırtınalarına bikaçgün maruz kalmış , sahibi kullanmadığından bikaç hafta yerinden kıpırdamamış araçlar...
hurda filan değil bunlar. mynetin sacmalaması. daha once baska bi forumdada cıkmıstı. kum fırtınasına maruz kalmıs altı ustu araclar. resımlerde hurdalıkta gıbı mı duruyolar ? sokakta ? kapalı otoparkta ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
F40 ve DeLorean benim olsun gerisi sizin olsun![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ohaaabartılırda bu kadarda abartılmaz ki arkadaş
mynet'i takip etmemekte haklı olduğumu kanıtlıyan bi haber![]()
hurdalık değil belli ki resimlerin çekildiği yerler,yine de o araçları o şekilde görmek adama koyuyor be aga![]()
İnadına German
Yanlız dikkat ederseniz 8. fotoğraftaki mercedes'in lastiği patlak. Sadece kum fırtınasından dolayı böyle olduğunu sanmıyorum. Bence bazıları kum fırtınası, bazılarıda gerçekten çürümeye bırakılmış gibi geldi bana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)