Dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim Q4 155
Alfa Romeo 155 Q4 1996 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim Q4 155
Alfa Romeo 155 Q4 1996 Model 30.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Family Rider
So So Slow rider
Daha öncede vardı sanki bu aracın benzer bir ilanı yada aynı siyah renk q4 dü. Tam plaka aklımda değil ama 1-1.5 sene önce görmüştüm. Yine fiyat yüksekti...
ben 2004 model alfa 156 sattim 25 milyara gercekten uçmuş baya hemde full + full du
şaşırmış herkes
www.honda-tech.com
evet ilan biraz saçma olablr fiyat ve normal değildir demesiyleama bu araç gerçekden 155lerin en iyisi gibi orjnal km zeytinoğlunun sahibinin aracıydı zamanında gerçekden özel bir araç ama o parayı edermi tabiki etmez..
İlandaki 40 bin km de gc8 olsa yorumlar böyle olmazdı eminim..
Ne farkı var ? Kaldıki klima digital vs.. daha konforlu.. Egzoz + evc yapıp leş gc8 le gezeceğime bunu alırım.. Net.. Cardanadam tayfası daha iyi bilir arabayı..
ilanlarda bi sürü değişik yorumlar var... hepsini paylaşsak forum kirliliği olur sadece
Sefa yahu eksoz ve evc tak q4 de ne oluyor gor. Q4 e harcadigim zamani ve emegi gc8 ime dokseydim uzaya ilk cikan turk olurdum. Q4 = sac dokucu diyelim![]()
hocam fiyatına yorum yapmadım,yapmamda,araba adamın istediği parayı ister,işine gelen alır,bu böyledir
lakin ben ''Arac normal değildir'' bu cümleye takıldım,anormal bir araç olmadığı gayet açık,birisi zeytinoğlunun eski aracı olduğunu söylemiş,eğer onun için normal değil diyorsada,diyecek söz bulamam ben açıkçası
artı olarak bu ve bunun gibi nice ilan var sahibindende![]()
İlanda yazanlar doğruysa bence fiyatı yüksek ama çokta değil.2011 model 30-40 milyarlık otomobillerde arka frenleri kampanalı olması bence daha ilginç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)