arkadaşlar askerligim 21,02,2012 kadar tecilli fakat tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum ne yapmalıyım ne gerekli tecil bozdurmak için ?
arkadaşlar askerligim 21,02,2012 kadar tecilli fakat tecilimi bozdurup askere gitmek istiyorum ne yapmalıyım ne gerekli tecil bozdurmak için ?
Farklı bir soru soracağım. Ben tecil tarihimi nereden öğrenebilirim. Sadece kaydımın bulunduğu askerlik şubesinden mi ?
Instagram: mutusgarage
Askerlik şubesi bu tip sorularınıza en kolay ve en doğru yanıt alacağınız yer. Çünkü bazen farklı şubeler farklı farklı şeyler istiyorlar.
Buradan size şunları al git deseler, gittiğinizde eksik çıkması çok muhtemel.
Tecil bozmak için, askerlik şubesine tecil belgeniz ve nüfus kağıdınız ile gidin. Onlar başka bişeyler istemesse yeterli olacaktır.
Tecil tarihinizide şubenizden öğrenirsiniz, sürekli öğrenciliğiniz varsa, sınıf tekrarı süresini aşmadıysanız sorun yoktur.
Yolunuz açık olsun.
bende aralıkta askere gitmek için yapmam gerekenleri merak ediyorum ama şubeye gitmeyede bi o kadar üşeniyorum
Teşekkürler, kalma gibi bir sıkıntı olmadı, muayne gelmişti okul biz belge gönderiyoruz demesine rağmen ne olur ne olmaz diye bir de ben bile gönderdim![]()
Boluya gidince bir ara öğrenirim o vakit 3. ve 4. yılda belge göndermemiz gerekiyor diye duymuştum o yüzden sordum. İlginiz için teşekkürler![]()
Instagram: mutusgarage
şubeye gidip dilekçe dolduruyordun sanırım sonra muayene olup dağıtımı bekliyorsun sanırım bu şekildeydi
körler sağırlar
aynen bu şekilde. gidip dilekçe veriyorsun tecilini bozduruyorsun daha sonra muayene edip uygun olan dönemle birlikte gönderiyorlar senide.
bu önündeki gidicek ilk dönemde olur senenin son dönemide o şubede belli oluyor.
tecili bozdurur bozdurmaz 2 hafta içinde askere gidende var 1 sene sonra gidende var![]()
e60 535d & THE A45 AMG
tecil bozunca neye gore gonderiyorlar bilmiyorum ama bazen hemen alıyorlar bazı arkadaşlarımda nerdeyse 1 yıl beklediler![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Aralıkta askere gidicek olanlar 12 ağustos'taki dağıtımı beklesinler ondan sonra gidip askerlik şubelerine başvurabilirler.Yığılma olmaması için son haftaya bırakmamaya çalışın özellikle yabancılar şubesine gidicek olanlar gereksiz kalabalık oluyo.
Tecil bozdurmak çok kolay dilekçe veriyorsunuz,şubedeki insanlarda yardımcı olurlar zaten sıkıntı olmaz.
bnmde aynı tarihe kadar tecilim vardı geçen ay bozdurdum tecilimi gidip bi form dolduruyosun askere gitmek istiyorum diyede ekleyip imza atıyosun altına hemen almazlar bende öyle dedim şak diye alırlar filan biraz daha bekledim bekledimm nasılsa agustos celbine alırlar diye almadı kasım celbine yazdı 6 sında yer belli olucak21-22 gibi gidicekmişim hemen şak diye alma durumu yok yani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)