http://www.youtube.com/watch?v=XW1rAtHt17c
elemanın gömleğe dikkat![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XW1rAtHt17c
elemanın gömleğe dikkat![]()
www.honda-tech.com
-Wohooooooo Nasılım ? Bence süper, sizce ? HIZLI YAŞA GENÇ ÖL!
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Yazık yaa çocua harbi içim parçalandı görünce.Allah anasına babasına sabır wersinZuahahahah
acaba bunları yurtdışından izleyenler ne düşünüyolar hakkımızda, yazık bütün dünya üstümüze gülüyor bu mallar sayesinde. bide tokyo drift yazmış yaaa şaka gibi![]()
Özgür gel sana da yapalım böyle bir video... TDM Drift Star Löw-Raydır On Board adı altında![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
abi şimdi ben dalga olsun dıye koymadım ama yanı cok garıpya ya bunlar ızlemıyoalr gercek drift yada kendılerı bende yaparımd eyıp atlıyoalr dıreksıyona![]()
www.honda-tech.com
napsınlar yaşadıkları yerlerde imkan bu kadar...yazın bir iş için sti ile izmir ödemişe gitmiştik orda tek spor araba bi tane eski model civic miş...çocuklar bi anda etrafımıza toplanıp se te i dimi abi bu,burda böle arabaları anca nette görüyoruz falan demeye başlamışlardıbizde kıyamadık atlayın turlayalım dedik bide ne görelim bizi moto dragların yapıldığı piste götürdüler...araba yok ama mükemmel bir drag pisti vardı orda güzel bi atraksiyon yaşatmıştık hepsine görseniz telefon açıyolar arkadaşlarını çağırıyolar koşun gelin se-te-i ile gazlıyoruz diye kimse inanmıyodu sesi duyup geliyolardı
napsınlar işte yaşadıkları yerler sapa olunca böyle oluyor anlayışla bakmak lazım...
yoruma bak. ELFO nedir ya ?borina57 (8 months ago) Nickli Üyeden Alıntı
![]()
El Fireni çekmek Demek![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)