Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
maşallah.sadece jant rengi orjinal olsa daha iyi olurdu sanki..
renk çok güzel olmuş
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
sıkılırsan gunmetale dön dedim biraz böyle binicek
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
dun aksam caddede canli gordum, masallah cok guzel gorunuyorduvarex'i kullanisli oldugu icin kullaniyor sanirim ama sesini type-R'a hic yakistiramadim
bu gorsellikten hakiki bi k20 sesi beklerdim sahsen
Allah kaza bela vermesin arkadasimiza
polislerle başı ağrıdı daha önce böyle kafası rahat![]()
heeeyyy dj bee semtimizin gözdelerindendi siyah oldu beyaz oldu göçtü gitti... maşallah Allah kaza bela vermesin...
typer güzel arac bu arac girmediği sekil kalmadı sanırım yanlıs anlamayın sakın bu ok yakısmıs amaa)
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Ön ek ve jant rengini begenmedim sadece
Masallah
Bide otomobilleriniz değilde fotograflarınız kısmında olsa daha doğru olur topic
tartışmasız çok güzel olmuş.zewkler ve renkler tartışılmaz tabiki.ama şahsi düşüncem jantlar orj.rengiyle daha güzel durur kanısındayım.ön lip te çok güzel duruyor bu arada![]()
hakan artuç
evet konuyu fotoraflar bölümüne aktarabilirmiyiz?
jant gun metal olsa yıkar ortalığı diye düşünüyorum
yeni kaplaması çok hoşuma gitti bu arada
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
maşallah 10 numara duruşu jantlar oem renginde olsa daha iyi olurdu birde sorum olucak bu tamponu nereden bulabilirz
Jantları Gunmetale çevir diye baskı yapıcam
Benden önceki Sahibi Kaan arkadaşımızda vardı bildiğim kadarıyla konuyu okursa sana dönecektir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)