Bugun lys belli oldu bende izmirde özel ünilere bakıyorum hiç bilgim yok.Bilkent tobb gibi zor olmayan beykent gibi daha rahat okullara bakıyorum izmirde bu tarz okullar hangileridir acaba?
Bugun lys belli oldu bende izmirde özel ünilere bakıyorum hiç bilgim yok.Bilkent tobb gibi zor olmayan beykent gibi daha rahat okullara bakıyorum izmirde bu tarz okullar hangileridir acaba?
İzmir'de 4 tane vakıf üni. var .
İzmir Ekonomi Üniversitesi
Yaşar Üniversitesi
Gediz Üniversitesi
İzmir Üniversitesi
İEÜ ve Yaşar iyidir, diğer ikisi daha yeni bu üniversitelere göre. Gedizin kampüsü şehrin baya dışında hazırlık alsancakta. İzmir üniversitesi kampüsü olmayan binada bir üniversite, şehiriçi üni yani.
İEÜ Balçova'da kuzenım ve birçok arkadaşım okudu , güzeldir öneririm.
Yaşar Üniversitesi ben okudum, eski kampüsümüz kötüydü ama her geçen gün çıtayı yükseltiyorlar hem eğitim hemde diğer konularda,yeni kampüs güzel eğitim iyi öneririm.
Eğer özel tercih edilecekse İEÜ yada Yaşar tercih edilmeli diye düşünüyorum. Ama burs vs. kovalayacaksan gediz geçen sene baya burs verdi yeni olduğundan giren eden çok var...
olm desene girip yerlesmesi değilde biraz okuyabileceğim ,cok zorlamayan bi okul hangisi diye
Valla ekonomide benim gördüğüm biraz hocaları tanıdıktan sonra eğer çok tembel değilsen geçersin. Hazırlıkta kasıyorlar kalabilirsin. Ama bu bahsettiklerim yaşardada pek farklı değil.Eğitim konusunda gediz ve izmir üni.yi bilmiyorum ama tahminimce daha kolay olabilir diye düşünüyorum çünkü misal okudugum okul daha önceden bu şekilde değildi, tabi bir çok faktör var bu işlerde...
İzmirde özel üniversite düşünüyorsan tercihini Yaşar yada Ekonomiden yana kullanmalısın. Ekonominin zorladığı doğrudur adamın gözünün yaşına bakmıyolar çatır çatır bırakıyolar sonucta senin sınıfta kalman yada yaz okuluna gelmen onların yararına bu aslında diğer özeller içinde geçerliYaşarda sınıf geçmenin biraz daha kolay olduğunu söylüyorlar..
özel düşünüyorsan ekonomiyi seç o bile ufacık diğerleri hepten lise gibidir. ekonomi kolayda bnm lise arkadaslarım hep ortalama (3.00+) yapıorki inek insanlar değil
ne ekonomi ne yaşar eğer amaç kolayca üniden mezun olmaksa izmir üniversitesi diyorum. Ekonomide yaşarda çok kasıntılıdır kolay kolay mezun etmek istemezler bol bol yaz okuluna kalırsın ömrünü okulda geçirirsinama şöylede bi durum var ikisininde ortamı ders harici bakarsan çok iyi
izmir üniv öyle bi durum yok. kampus yok. cok fazla sosyal bi ortamı yok. dersime girerim sonra sağda solda alsancakta orda burda takılırım diosan senin için en ideali bence orası.
o zaman kampüste varsa ekonomi mantıklı duruyor sahin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)