Bu markayı nasıl bilirsiniz?
işçilik güzel olduktan sonra lovatodan hiç korkma,lovato easyfast serisini kullanmıştım bir gün bile en ufak sorun yaşamadım
Otogazda markadan ziyade işçilikte cok önemli prins cok ii diye biliyorum biraz pahalı birde brc den cok memnun kalan var
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Ben astra da , çok yakın bir arkadaşım da meriva da tartarini marka lpg kiti kullandık 1 gün bile sorun yaşamadık , tartariniyi de düşün Özgür
brc varken lavato ya gerek yok bence. fiyatlarıda aynı yaklaşık sanıyorum. brc nin türkiyede ki servis ağı *****. kaliteside güzel. bence brc daha mantıklı..
Lovato takan yer tanıdık ve güzel bir fiyat aldım.Şimdilik önceliğim bu.
İnternette baktım 1-2tane kötü yorum var onlarda sıralı sistem hakkında değil.Genel yorumlar iyi hep
Tanıdıgın güvendigin biriyse yaptır gitsin , önemli olan işçilik , kitler genelde aynı .okun laciverti şeklinde
Tanıdığınız, ustalığına güvendiğiniz biriyse taktırın, atiker bile doğru montaj ile hiç sorunsuz kullanılabiliyor.
cok sahte bulgar uretimi var deniyordu bir ara takacaginiz arac nedir fiyat farki cok degilse bence brcyi tercih edin cok yaygin servis agi var
Aracımda kullanıyorum.. 4 sene falan olmuştur taktıralı, en son çıkan sistemlerden değil yani..başka bi marka kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum ama bidaha taktıracak olsam başka bi marka taktırırdım
Bizim araçlardaki kronik gaz problemlemleri yüzünden birçok yere gidip geldim ama sonuç olarak hala kullanmaya devam ediyorumBu süre içerisinde birkere gaz kesicisi bozulduğu için yenisini almıştım ve klasik filtre,ayar masrafları oldu
Ayrıca arkadaşlara katılıyorum takan yerin işciliği çok çok önemli hem motor içi görünüş olarak hemde performanslı ve sağlıklı olması açısından..Tecrübeyle sabittir![]()
2007 model Ford Focus aracımda 1yılı aşkın süredir sorunsuz şekilde kullanıyorum ve memnunum. Yakıt tasarrufunda yüzümü güldürdü diyebilirim![]()
Katılıyorum.. Takacak yerde bitiyor birazda iş.. Onu ayarlaması vs..
Birde Özgür ben kaç tane Opel'ci arkadaşıma sorduysam hepsi Lovato kullanıyoruz demişlerdi.. Astra olsun vectra olsun.. Çoğunda lovato vardı..
Prins'e iyi diyorlar ama fiyatları biraz daha farklı sanırım onların.. Eğer tanıdığın bir yere yaptıracaksan ve nazın geçecekse sorun çıkmaz.. İlerde bir sorun çıksa bile rahat rahat gidip yaptırabilirsin![]()
servis sıkıntısı oluyor,her şehirde yok.
MeganeII'mizde var.Sıkıntısız kullanıyoruz..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
lovato ben kullanıyorum çok memnunum otomatik 1.6 ies'te problemsiz biniyorum maşallahı var.. 1250 tl montaj dahil..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)