Kendi Zevkimize göre bir şeyler yaptık.
Aranızda yeniyim bir hatam varsa Affola
![]()
Kendi Zevkimize göre bir şeyler yaptık.
Aranızda yeniyim bir hatam varsa Affola
![]()
Acemilik İşte![]()
Maşallah gereksiz stıcker ve bandlar sökülüp azda basılırsa daha güzel olur.![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
arka camdaki yapıskanlar yandaki siyay seriti sokup bbs rs takıp bırazda pıs aracı german style cok canlı olurr![]()
geçenlerde gördümbütn stickerları söküp lastik yanaklarını azaltıp azıcık daha basrsanız çok daha güzel olur
ön lastikler fazla mı dışarı duruyo arkaya göre bana mı öyle geliyo. çekim açısındanda olabilir.
maşallah
stickerlar hariç bence güzel olmuş kazasız belasız günler
...
maşallah kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Arkaya ince çıta far karartma sarı sis farı turuncu sinyal ve birazda basılırsa çok güzel bir görüntü olur.Kazasız belasız
abi bence ilk başta o gtr stickeri çıkart bazen görüyorum gti type-r yazdıranlar var sonuçta sen arabanı seviyorsun ve başka bir sevdiğin aracın yada sadece gücüne hayran olduğun bir aracın stickerlerini yapıştırıyorsun bana bu yanlış geliyor herkesin arabası kendine güzeldir ve en kraldır (amma uzattım yaa)
yorumlar için Teşekkür ederim Sticker Ları abartmışımLastikler Birazcık Tonajlı Bindiğimiz İçin 205/45 aldık Fazlada basamıyoruz esnekliğini pek kaybetmesin diye
gereksiz stickerlar sökülüp biraz basılırsa çok daha güzel olur. Birde tampondaki egzoz izlerine çare bulmak gerek![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
o 205 lastıklerı zamanında bende takmıştım ,ama bır hafta anca kullanabılmiştim.Arka dodıklerın üstüne sürtüyodu önlerde tam tur dönmuyodu zaten.
Ama gerçekten arabanın göruntusunu anca bu kdr deiştirebılırsın bence bı aksesuarla...Maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)