arkadaşlar şu anda aracımda kullandıgım 51 boro ile otto karbon eksozumu söküp yerine hks jasma serisi eksoz ve ortaya ss susturucu koyma düşüncesindeyim nasıl olur altlarım iyi olurda üstler nasıl olur...
arkadaşlar şu anda aracımda kullandıgım 51 boro ile otto karbon eksozumu söküp yerine hks jasma serisi eksoz ve ortaya ss susturucu koyma düşüncesindeyim nasıl olur altlarım iyi olurda üstler nasıl olur...
gariban 106 gti....
hks nin jasması yok diye biliyorum mugen olmasın o.mugen jasma.ss cat backte 51 düz küçücük bi orta susturucu var yani ss yaptıytıysa bu sekilde bi bildiği vardır..
https://www.facebook.com/?ref=logo#!...92416&comments
abi videodaki aracın sahibi siteye üye
imzasız..
varmı örnek şimdi hksnin sitesine ve ebay a baktım öle bişi gözükmüyo yok yani bulamadım merak ettim
dediğim gibi büyük olasılıkla cakma bir hks.orijinal olsa sitesinde yer alır![]()
OEM+
ben mugen jasma diye var biliyorum entersan.ama 275 e sıfır hks biraz zor gibi orjinal hks yi biraz zor alırsınız o fiyata 2. eli 350 400 bi araştır istersen orjinalmi diye tabii ucuz diye orjınal olmıcak diye bi durum yok ama sen yinede araştır derim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)