Arkadaşlar çınarlı polis karakolu karşısındaki (eski shell) FULL Benzin istasyanu açılış kampanyası %25 indirim varmış yararlanmak isteyen arkadaşların bilgisine..
Arkadaşlar çınarlı polis karakolu karşısındaki (eski shell) FULL Benzin istasyanu açılış kampanyası %25 indirim varmış yararlanmak isteyen arkadaşların bilgisine..
BMP
her yakıt tipi içinmi geçerli bu
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
abi tam bi bilgim yok,benzin ve dizel'de sadece bu gün için geçerli olan bi kampanya olduğunu biliyorum.
BMP
Ben şimdi oradan gelıyorum 15 dk kadar sıra bekledım ama aldım. Benzın 3.25 motorın 2.89 .
Vardı bıraz depoda iyi oldu fulledim. Yalnız aksama dogru sıranın artacagı soylenıyor gıdecekler ne kadar erken gıderse o kadar iyi![]()
Dükkanımız tam yanındaydı berk abiyede ben haber verdim bugün saat 24:00'a kadar sürecek.Bende 2 arabamı fulledim.Tüm yakıtlarda geçerlidir.
sımdı geldım ordan 15-20 dakka bekledım fulledım depoyu... gaz yokk
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
www.honda-tech.com
Dün ben istasyondayken tüvün yakıt kontrol aracı vardı ölçüm vs. içinmi gelmiş bilmiyorum ama dikkatimi çekti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)