sinirli olduğumda nedense hep arabadan cıkartıyorum cukur vs takmıyorum. Sizdede oluyormu. bu alışkanlığımı bırakmak için ne yapmam lazım sonradan içim acıyor falak iş işten cekmiş oluyor bu huyumu hiç sevmiyorum
sinirli olduğumda nedense hep arabadan cıkartıyorum cukur vs takmıyorum. Sizdede oluyormu. bu alışkanlığımı bırakmak için ne yapmam lazım sonradan içim acıyor falak iş işten cekmiş oluyor bu huyumu hiç sevmiyorum
çukur görüğünde sağa, sola ya da frene basabilirsin
kum torbası alıp onu dövebilirsin
psikolojik destek alabilirsin
Bir iki kere karter sürtüp patlatırsan onun vericeği maddi acı sanrım bu huydan vazgeçirtebilir daha sağlam cukur yada refüş bulup üstüne çıkmaya çalısın
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hızlı kullanmayı yada ne biliyim debriyajsız vites atmayı arabanın canını almayı falan anlarımda sinirliyken çukur ne alaka![]()
körler sağırlar
Ben kendimi hic tanimiyorum bazen bu en dogal hal bence cukur falan problem degilde ben bazen suursuzca gazliyorum resmen patlamak icin sanki ama birisine zarar vermek en kotusu sadece kendini frenlemende bitiyor is onceden ota boka sinirlenirdim yas ilerledikce olgunlasiyorsun tek tadavi olgunlasmak![]()
servis bi kaç amortisör ön takım vs. faturası çıkarınca bu huyundan kendiliğinden vazgeçersin rahat ol ve şemsiyeyi bekle
şarambol kesin çözüm![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)