Arkadaşlar e46 320 cimiz var 6 silindir 175 bg lik buna sorun çıkartmayacak en uyumlu tüp nedirprins haric.
Arkadaşlar e46 320 cimiz var 6 silindir 175 bg lik buna sorun çıkartmayacak en uyumlu tüp nedirprins haric.
atiker kullanmıştık 5.30i da 2003 model gayet sorunsuz geziyorduk.. ayarı iyi yapıldıktan sonra icin rahat binebilirsin
bmw ye en uyumlu tüp nos tüpüdür![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
bi arkadaşımın 5.30i sinde bosch marka tüp vardı gayette memnundu niye bu marka dedim bmw için uyumlulmuş.
brc var sıkıntı yok 3,20 de kullanılıyor
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
marka model farketmez kit çok kötü olmadığı sürece her lpg kiti iş yapar önemli olan düzgün ve araca uygun montaj
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bend takıpteyım bu konuyu lenova onerıolar ve atiker onerıolar bana yarı yarıya dıyebılırım bu haft karar vercem
Landi Renzo
Prins ve Teleflx olabilir... ben Audi tt marka aracımda uzun süre prins kullandım..
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
öncelikle takan usta çok önemli, 3 tane bmw ye bindim ilk aldığımda üzerinde tartarini vardı memnundum, daha sonra 2. bmw me kendim tartarini taktırdım ve arabayı bana sattıracak kadar soğuttu arabadan. 3. arabamdada brc takılı, ilk bnw mdeki tartariniden daha iyi. ve kesinlikle brc diyorum, hiç sorum yok arabam hiç yağ estirmiyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)