arkadaşlar az yakıcak klimalı fazla eski olmayan satışta uğraştırmayacak ne alınabillir bu paraya?
aynı kriterlerde bende arac bakıyorum 98-99 accent 1.3 gls (klima çogunda yok) 9 liralara temizleri var klimasız , ae101 1.3 klimalıları var 11-12 ye ben bunlardan birini veya corsavan paliovan vs alıp günlük kullanmayı düşünüyorum.
golf 3 alabilirsin lpg liler şehir içi 25 krş civarı yakıyor klima çift airbag abs gayet donanımlı bir araç
birazdan si demeye başlarlar...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Valla ben hondaya biniyorum ama sana tavsiyem renault clio sportlar 1.6 16v olanlar her özellik var hiç düşünme al bence.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
www.honda-tech.com
Bi 2000 lıra daha olsa alıcam bunu ama sanırım bu paraya bu yazı arabasız gecırıcez kapının önüne hundai koymak pek mantıklı gelmıyo sevmiyorum o arabayı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...010055/detay/#
efsane kasa toyota corolla alına bılır![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
www.honda-tech.com
FİYATLAR NEDEN BU KADAR UÇTU BU SENE ANLAMIYORUM :s
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)