arkadaşlar geçen gün ankarada 1 tane metalik gri lupo gördüm arkasında gti yazıyordu sesi falanda iyiydi bu arabanın özellikleri artıları eksileri nelerdir bilen binen süren varmı?
arkadaşlar geçen gün ankarada 1 tane metalik gri lupo gördüm arkasında gti yazıyordu sesi falanda iyiydi bu arabanın özellikleri artıları eksileri nelerdir bilen binen süren varmı?
Hakan araba bu resimlerde var sanırım bundan bahsediyorsun
http://www.techturkey.com/forum/foto...si-ankara.html
bizim mahalledede onceden hep goruyordum bakırkoyde
çok beğeniyorum bu aracı üzerindeki motoru bilmiyorum ama tam 1.8T swap yapmalık![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
heh bu araba çok tatlı cızır cızır geziyo valla çok hoşuma gitti yaa kutu gibi özellikleri ekstraları ne acaba Yılmaz emmi bizi bilgilendirsin![]()
wiki'den aldım işteLupo GTI
Volkswagen Lupo GTI
The 1.6 L Lupo GTI has been labelled a true successor to the Volkswagen Golf Mk1, one of the first true hot hatches.[citation needed] The GTI can be identified by its fully body-coloured bumpers and twin central exhausts. In 2002 a 6-speed gearbox was added, together with improved throttle response, and was suggested as a competitor to the Mini Cooper or the larger Volkswagen Polo GTI.[3] The GTI features much more standard equipment which was not available on any other in the Lupo range, including bi-xenon headlights, 15" Bathurst alloy wheels and an off black interior.
With a DOHC 16-valve 4-cylinder engine producing 125 PS (92 kW; 123 hp), the GTI had a top speed of 127 mph (204 km/h) and could accelerate 0-60 mph in 7.8 seconds.![]()
nerdeyse her gün denk geliyoruz yılmaz abiyle balgat tarafında![]()
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
2004 2005 gibi almaya niyetlenmiştim gittik baktık falan lupa çok gzldi ama baktığımız araba o kdr güzel değildi şansımaonun yerine vtı aldım 3 5 kere kullanma fırsatım oldu çok keyifli araba
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
2009-2010'da sahibinden'de 2 tane satılık lupo gti vardı. birisi 17.500 gibi fiyatlara uzun süre bekledi, diğeri 22.000 civarıydı. niyetlenmiştim zaman bulup gidip bakamadık. kullanmayı çok istediğim araba. 125 hp lik 1.6 motor, 106 karşısında ne yapar acep?
6 lı cd değiştirici dijital klima vs gibi boyundan büyük özellikleri var kendisinin güzelce bi sökülüp hafiflese baya iş yapar bence
valla satılık bulunabilrise çok güzel eğlenceli bi araç =) boyundan büyük işler yapıyo =)
feel is everything
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)