Öncelikle herkese merhabalar.vw audi grubunun tsi motoru hakkındaki görüşleriniz nedir ne kadar verimlidir ne sıkıntılar çıkarır vede scirocco 122 lik ile 160 lık arasında yakıt farkı nasıldır(160 turbo+supercharger)? Teşekkürler
Öncelikle herkese merhabalar.vw audi grubunun tsi motoru hakkındaki görüşleriniz nedir ne kadar verimlidir ne sıkıntılar çıkarır vede scirocco 122 lik ile 160 lık arasında yakıt farkı nasıldır(160 turbo+supercharger)? Teşekkürler
bende 1.2 tsi jettalar hakkında bilgi almak istiyorum.performansı yakıtı vs nasıldır acaba ? var mıdır bilgisi olan ?
Samimi bir arkadaşımda 1.4TSİ 140'lık Jetta Var Gerçekten Mükemmel Gidiyor ve Motorunda Çok Güzel Bir Ses Veriyor Hastayım 1.4TSİ 140 Jettanın![]()
konuyu yeni açmışsınız sitede scirocco kullanan arkadaşlar mevcut scirocco r kullananda mevcut konuyu görünce yardım ederler biraz sabır![]()
Vw yedek parçacısıyım.160 lık alırsan fazla kurcalama sıkıntı olabiliyor...
3-4 ay önce 4 araba doğuşta kol çıkartmış motor bekliyordu...
sakin kullanım aile aracı olarak 1.2 tsi jettalar nasıldır ? yakıt vs
çok sevdiğim ağabeyimde golf 5 140 hp tsi var.adam bildiğiniz ırzına geçiyo daha tık çıkmadı araç 2007 model..
1.2 tsı ibiza var 105 lik yakıt olarak 1.6 araçtan pek farkı yok basarsan 350 civarı uzun yolda basmadan 250 gibi birşey yakmıştık
scirocco 160 lık daha iyi çünkü 122 likte kasa ağır ve arabayı sıkıştırdıkça yakar 160 lık ta öle bişey yok çok rahat topladığı için 160 lık bence 122 likten daha az yakıyoo![]()
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
1.4 tsi 122hp passat kullanmaktayım 30tl ye 105km yaptım bunun 30 km si şehir içi gerisi otoban hızım 100-110 arasıydı 2 sefer 160 yaptım.Dana tam son hız denemesi yapmadım ama 210 gördü sıkıntısız.Kalkışı falan baya iyi.DSG şanzıman zaten tartışılmaz ama 160lık lar ne kadar yakıyor hiç bi fikrim yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)