Arkadaslar dun gecirdigim kaza sonucu sag bilegimde atar damar kesigi ve tendom kesigi vardir bugun ameliyata gircem oncelikle 0rh + olmak uzere diger kan gruplarinda tarkan ayter adina 9 eylul hastanesine bagis yapabilcek arkadaslardan rica ederim
Arkadaslar dun gecirdigim kaza sonucu sag bilegimde atar damar kesigi ve tendom kesigi vardir bugun ameliyata gircem oncelikle 0rh + olmak uzere diger kan gruplarinda tarkan ayter adina 9 eylul hastanesine bagis yapabilcek arkadaslardan rica ederim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
istanbulda olsa bir an düşünmem ya büyük geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin.
abi hayırdır ne kazası==?? çok geçmiş olsn![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Geçmiş olsun abi , çok ihtiyaç olursa atlar gelirim İst.'dan ciddiyim...
Tskler dilekler icin ben esiyim birazdan ameliyata girecek buraya yazmak iyi fikir diye dysundum 5 unite kan lazim herkese tesekkurler
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
arkadaşlar izmirden gören duyan varsa birilerini arayıp kan işini çözelim herkese yardım ediyorz kendi arkadasımızada yetişelm
karşıyaka tarafından gidecek olan varmı incir altına?
araç yok bende.
yada konağa vapurla geçebilirim-bilmiyorum hastaneyi
0533 258 54 98-samet
0rh+ gibi bir kanın forumdan 10 dk içinde bulunması lazım...
yaw konu başlıgınıda tago kaza geçirmiş kan lazım yapalım
ok çıkıyorum
Herkese tskler lutfrn bagis yapacaklar tarkan ayter ortopedi diye belirtsin lutfen 9 eylul hastanesi acil karsisinda kan bagis yeri var gerekirse benide arayabilirsiniz 0 533 270 90 43
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)