herkeze merabalar arkadaşlar bende 1.4 tsı 193 hp lık bi makina var yapılmış işlemler
dawppipe+yazılım+hks blowoff+cutaut+kople boru bu araca filtre yapmak istiyorum ses vede performans için en iyi olabilecek bir hava filtre veya kit önerirmisiniz
herkeze merabalar arkadaşlar bende 1.4 tsı 193 hp lık bi makina var yapılmış işlemler
dawppipe+yazılım+hks blowoff+cutaut+kople boru bu araca filtre yapmak istiyorum ses vede performans için en iyi olabilecek bir hava filtre veya kit önerirmisiniz
cok sag olun arkadaşlar cokkkk yardıncı oldunuz
kusura bakmada burda kimse kimsenin babasının uşağı yada konusuna yazması gerek diye birşey yok.. bilgisi olan birisi gelir yazarda böyle ufak cocuk gibi tribe girmeye gerek yok bence+ aracınız icin zaten filtre kitleri var onları araştırarak bakabilirsiniz
![]()
bence kn pipercross veya simota en iyi markalardır simota komple filtre kiti alırsanız ses ve performans olarak memnun kalırsınız
hks kullanıyorum sesinden pek memnun değilim ama emiş gayet rahat hks de.. AEM lerin sesini cok beğeniyorum, fakat performansı hakkında birşey diyemem cünkü hiç kullanmadım ama alacam bende![]()
rica edersen bilgi alırsın burdan ! git bi car shop a begendıgını al bizene
filtrede arac kitleri var simotaların,ama blow off u sök derimaracını kesiyor su anda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)