34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı hemen itfaiyeyi arıyorum... bu 106 yanıyo dostum
eyyyyyyyyyyyyyt maşallah sana be =)
JoYTeaM
Eyvallah kanka ama EE eksik olunca fotoğraflar güzel çıkmıyor
kasa güzel duruyor speedline 16 galiba
Bone-crusheR Nickli Üyeden Alıntı kasa güzel duruyor speedline 16 galiba Aynen 16" speedline'lar..
OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah kanka ama EE eksik olunca fotoğraflar güzel çıkmıyor benm kankamın arabsı her daim güzel.... maşallah ona =) kocaman maşallah pertciler leşçiler baksında orjinal 106 görsün Icon_tup:
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı benm kankamın arabsı her daim güzel.... maşallah ona =) kocaman maşallah pertciler leşçiler baksında orjinal 106 görsün Icon_tup: Eyvallah kankam sağolasın iyi dileklerin için Aynaları, jantları, spoiler'i renkten renge soktular diyenler varmış Sadece fuara çıktığı zaman turuncuydu daha sonra siyaha çevirdik buradan duyrulur
OnurGTI Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah kankam sağolasın iyi dileklerin için Aynaları, jantları, spoiler'i renkten renge soktular diyenler varmış Sadece fuara çıktığı zaman turuncuydu daha sonra siyaha çevirdik buradan duyrulur bizim araba italya görmüş araba sen hala neyden bahsediyorsun be oglum milletinki nereyi gördü sanayiden başka : Hahaha:: Hahaha:
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı bizim araba italya görmüş araba sen hala neyden bahsediyorsun be oglum milletinki nereyi gördü sanayiden başka : Hahaha:: Hahaha: Hahaha Seviyorum seni
masallah allah kaza bela vermesin
taytay Nickli Üyeden Alıntı masallah allah kaza bela vermesin Amin cümlemize..
allah kaza bela vermesin çok iyi duruyor
Kazasız belasız onur..
Teşekkür ederim sağolun..
maşallah kazasız belasız
BG GARAGE 34 KOR 81 RX8 106GTİ 34 ZN 8402 E21 34 SRT 17 30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
arabada bişi var ama çözemedim.yüksek mi biraz
Zalimler için yaşasın cehennem..
Maşallah kazasız belasız biraz basılırsa daha güzel olacaktır.
Havada F16 Karada S16 https://www.facebook.com/groups/benzclassic/
maş. tütütütütü Onur askere gitmeyi ne zaman düşünüyosun ? Bende bütçeyi ayarlim ona göre
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın... Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)
onur kurtulamadın gitti şu jantlardan Allah kaza bela vermesin..
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları