bugun tam eve giderken isiklarda en ondeydim, arka sagima bi turuncu GT3 RS geldi. inanilmaz bi araba ilk defa canli goruyodum. icinde turuncu rollbar falan. neyse onun onunde araba vardi ben zaten yanima gelsin die yavasca kalktim. bi sonraki isiklarda gene en ondeydim buda arkama geldi. gene yavas kalktim, bu arada belli adam da basicak, hemen boost 19-20 psi a aldim (1.35 bar). bu arada vtec araba isininca devreye girmiyo bi sorun var bende icimden allahim nolur mahcup etme vtec acilsin falan diorum. neyse ben tam yanima gelmesini beklerken adam bi anda yapistirdi ve yanimdan uctu gitti, ben basamadim cunku 4. vites 3000 rpm de falandim. neyse adam gectikten sonra yavasladi bende bu sefer onun yanindan uzadim ve yavasladim, yanima geldi bakti guldu bende arabayi 2 ye aldim ama tam istedigim devirde diildim 7000 ler de falan kaldim, neyse biraz yavasladim 5500 6000 lere getirdim. adama da kornam olmadigi icin elimle gostererek basmasini ima ettim. adam biraz bekledi sonra yapistirdi. 1 boy falan onume gecti ben ondan sonra bastigim icin ve brake boost yapmadigimdan, neyse 2 yi bitirdigimde yanina gelmistim. 9200-9300 rpm vitesi bi attim egzos oyle bi patlatti ki adamin arabasindan yansimasi resmen bana geri yansidi. neyse 3 te 1 1.5 boy onune gectim sonra yavasladim o da yavasladi zaten isiklardan sola donmesi lazim mis bende u donusu yapicaktim, kibarcayaptim o da ayni sekilde karsilik verdi.
adamin araba bunun tipatip aynisiydi:
http://www.rsportscars.com/eng/cars/911_gt3rs.asp