Tatil dönüşü körfezdeki ogs'den geçerken kaçak geçiş dedi(ki içinde para vardı).
Sonra alarm çaldı gişede.Acaba okumamasının sebebi nedir? Gişeden biraz hızlı geçtik ondan mıdır?Bu kaçak geçişi sorgulayabileceğimiz adres link var mı?
Teşekkürler..
Tatil dönüşü körfezdeki ogs'den geçerken kaçak geçiş dedi(ki içinde para vardı).
Sonra alarm çaldı gişede.Acaba okumamasının sebebi nedir? Gişeden biraz hızlı geçtik ondan mıdır?Bu kaçak geçişi sorgulayabileceğimiz adres link var mı?
Teşekkürler..
OGS GARANTİ İSE bendede yakın zmanda cok kaçak geçiş yazdı aradım plakaya kayıtlı olduunan sıkıntı etmediler şuan normal 120yi geçnce sanrım okumuyoru diye hatırlıyorm varmıydı bu kadar süratinz
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
He iyi bari.Tam 120 ile geçtik.Şimdi sorgulattım ceza yokmuş.Sanırım hesaptan düşmüş..
Arda testini yapacak başka birşey bulamadın mıİsviçreli bilim adamı mısın
![]()
Kaçak geçtiğiniz cihazın üstüne kayıtlıysa OGS sorun olmaz direk hesaptan düşerler.
10gün içersinde kaçak geçtiğiniz aracın üstüne ogs alırsanız eğer gene ceza kesmiyolar.
uykudan benim göz mü seçmiyo ? yoksa aynı cezadan 3 tanemi yazmışlar???tarih doğru ama bi tane olması lazım(kgs gişede doldurduktan sonra dalgınlıktan basıp geçmiştim , sonra anında geri döndüm bastım ama fazla önememiştim.)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)