User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ayvacık - Altınoluk Tarafında Bildiğiniz Motel - Pansiyon

Emre Akçay
    Misafir

Question Ayvacık - Altınoluk Tarafında Bildiğiniz Motel - Pansiyon

Arkadaşlar bayramda kalmak üzere 2 kişilik fazla pahalı olmayan pansiyon tarzı kalacak yer arıyoruz.4-5 gün kalıcaz. Bildiğiniz yerler var mı?Ayvacık veya Altınoluk'ta olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarımsaklı'da Özak Hotel var sahibi olan arkadaşımız da foruma üye zaten (Cem Özer) , kesinlikle tavsiye ederim , özellikle dinlenmek isteyenler için mükemmel bir yer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altınoluk akçay a göre fiyat olarak biraz pahalı şimdiden ayarlamana gerek yok gittiginde dolaşır gezer içine sinerse tutarsın rezarvasyon yaptıgına pişman olursun gitmeden anlaşma derim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altınoluğu tercih edin Akçayın çivisi çıkmış,Altınoluğun çarsısı ve asayişi daha iyi jandarma bakıyor sonuçta, ağustos son hafta ve bayramda bende ordayım kısmetse.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altınolukla akçay tarafına çok uzun suredir gitmiyorum ama orda pansiyon falan çok gezerek bulursun pazarlıkta yapabilirsin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dün akşam döndüm Altınoluktan.. Otel bilmem ama kesinlikle gidin, denizi efsane.

Arabayla gidiyorsanız bir akşam cundaya uğrayıp balık yiyin. Başka bir akşam da doyran köyüne gidin, ayranını ve saç tavasını tattığınızda iyi ki gelmişim diyeceksiniz.

Emre Akçay
    Misafir
    Şimdiden rezervasyon yaptırmak lazım ki bayramda açıkta kalmayalım orda diye düşünüyorum. Anıl dediğin yere bakayım. Akçay'ın çivisi çıktı dediğiniz gibi Ayvacık - Altınoluk'ta pansiyon tarzı yeterli.

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam döndüm Altınoluktan.. Otel bilmem ama kesinlikle gidin, denizi efsane.

Arabayla gidiyorsanız bir akşam cundaya uğrayıp balık yiyin. Başka bir akşam da doyran köyüne gidin, ayranını ve saç tavasını tattığınızda iyi ki gelmişim diyeceksiniz.
    Kendi aracımla gideceğim. Tavsiyelerini mutlaka deneyeceğim. Oruçluyken daha bi iştah oldu Yolları güzeldir umarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi aracımla gideceğim. Tavsiyelerini mutlaka deneyeceğim. Oruçluyken daha bi iştah oldu Yolları güzeldir umarım.
    evet en önemli ayrıntı..

Balıkesire kadar rahat gidersin, balıkeseri-edremit arası sıkıntı. Tek gidiş, tek geliş.. Sıfır aydınlatma ve yol yapım çalışması var. Yer yer toprak-çakıl-çukur arazi üzerinde gidiyorsun. Alçak bir aracın varsa problem yaratabilir, ben epey sövdüm. Ama bir şekilde 35 yanak 18 jant ve 6-4 'lük yaylar ile geçtim o mesafeyi..

Gece gitmemeni tavsiye ederim. Balıkesire gelirken yoruluyorsun, balıkesirden sonra edremite kadar daha çok yoruluyorsun.

Bu arada körfezi de dolaşma, orada da çalışma var ve çok vakit kaybediyorsun. Şimdiden feribot biletini alırsan ( mudanya, bandırma veya yalova ) rahat edersin. Alçak araba feribota binerken de sıkıntı çıkarıyor.. Askıda kaldım ben azıcık..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada körfezi de dolaşma, orada da çalışma var ve çok vakit kaybediyorsun. Şimdiden feribot biletini alırsan ( mudanya, bandırma veya yalova ) rahat edersin. Alçak araba feribota binerken de sıkıntı çıkarıyor.. Askıda kaldım ben azıcık..
    İDO'nun feribotları biraz dengesiz gibi o konuda, Eskihisar-Topçular'dakiler daha insancıl

Körfezi İstanbul'dan giderken TEM'den, gelirken D100'den dönerse bir sorun olmaz gibi, son 3 haftasonudur bu şekilde gidip gelirken bir problem yaşamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İDO'nun feribotları biraz dengesiz gibi o konuda, Eskihisar-Topçular'dakiler daha insancıl

Körfezi İstanbul'dan giderken TEM'den, gelirken D100'den dönerse bir sorun olmaz gibi, son 3 haftasonudur bu şekilde gidip gelirken bir problem yaşamadım
    Eskihisara hiç binemiyorum ben, feribotlar bi nebze daha normal geldi bana

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edremit-havran-balıkesir yolunda 3 yerde yol çalışması vardı ben ayın 10 u gibi gitmiştim geceydi ve yol yapımı yapan arkadaşlar tabiri caizse yolu öyle bırakıp gitmişti renault megane2 nin altını vurdum 1-2 kere çukurlardan dolayı sırf o yüzden dönüşte izmir üzerinden geldim istanbula...

önceden alınınca pendik yalova feribotları çok uygun bulunabiliyor eskihisar-topçularla aynı fiyat

aynı şekilde bandırma yenikapıda önceden rezervasyonla aynı fiyatlara bulunabiliyor ondaki tek sıkıntı şöför harici yolcuların ücretli olması.

benim sarımsaklıda evim var her sene giderim bu sene deniz nispeten sıcaktı normalde serin olur, cunda adası şeytan sofrası cennet tepesi gezilecek yerlerden, özellikle gündüz öğle sonrası cunda ara sokaklardan sokak sokak gezilesi bir yer cidden çok güzel bir yer

Emre Akçay
    Misafir
    Ben zaten Edirne'den gelicem.Lapseki-Gelibolu feribotuna binip, Çanakkale'ye gidicem.Ordan artık sahil boyundan gelicem.Yollar güzel diye duydum ***** 205-40-17 6.5 cm yaylarla sıkıntı her yol.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yaz cundada mekanlar fasıl şöleni ile gümbür gümbürdü.. her yer tıka basa adam doluydu ya..

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    küçükkuyuya gitmiştim geçen sene gerçekten cok güzel yerler oralar....kaz dagları felan mükemmel....kesinlikle gidilmeli görülmeli.....zamanınız varsa bozcadayıda görün derim arabalı vapurlar gidiyor saatde 1... orasıda baya iyi.....hatta gecen sene gezerken bozcadada 20 dakka felan yılmaz erdoganla yürümüşüm sonra tesadüf farketmiştim
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoca ayvacıkt kucuk bı ılce 5bın nufuslu orda kalmaya degmes asosa ınme cart dıye saplarlar sen en temızı altınoluk akcay kucukuya bak her otel hem temızdır fıyatlarda cok ucuk deıldır tam nası bısey ıstedını pm at ben ayarlarım sana otel
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akçay denildiği gibi değil bence. Daha geçen hafta gittim yine aynı Akçay. Denizi, insanları, doğası çok çok güzel. Akçay 'a gidilecekse Sahil Güven Motel önerimdir.

murat şilkan
    Misafir
    evet var kardeşim altınolukta tam merkezde Bardakçı Konağı var 4-5 gun için hem ucuz hem de temiz.Ayrıca ayvalıkta güzel plajlar yok ve çok sakin oraya ancak tekne turuna gitmelisin.ama ayvalığa yakın sarımsaklı plajı var oranın denizine bayıldım yunusla açılıp dalarsan tekne turu kadar güzel olabilir ama ben altınoluk'u hiçbir yere değişmem. Ufak bir çarşısı ve gecesi harika hem kalabalık,şenlik yani hem de butik bir yer kendi halinde.çok seviyorum orayı ben.Tavsiye ederim...

şimdiden iyi tatiller.

Emre Akçay
    Misafir
    Altınoluk'ta karar kıldık arkadaşlar. Burada bulucaz artık biyerler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)