grand control coilower springs mi..yoqsa koni amortisor vogland yay mı??bide grand controlu nerdenn temin edebilriz??
grand control coilower springs mi..yoqsa koni amortisor vogland yay mı??bide grand controlu nerdenn temin edebilriz??
Ground control sadece bir ayarlanabilir yay . Amortisör orjinal üstüne takılıyor. Elbetteki amortisör + yay veya coilover uygulamasına gitmen daha mantıklı.Orjinal amortisörler üstüne ground control uygularsın fakat bir süre sonra orjinal amortisörlerin muhtemelen patlayacaktır.
İlk önce amortisör tercih etmelisin.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
hımm..koni almam dha mantıklı..ben konfor taraftarıym..oyüzden 2gün sonra ses fln gelir arabayı satarm.oyüzdn ben en iyisi koni alaym..buarada estremo nerde acaba??
yaa ben öyle arabayı basmayı düşünmüormmm..oyüzdn koni dha mantıklı gbi=)
coilover aracı indirme için satılmıo kigerekli değerlerde ayar yapabilmen için koniler standart sertlik ayarı var en fazla şöle fully customizable bi coilover süper olur
bence
![]()
yaa wllhi ben bu arabayı günlük hayatta kullaniorm.yarışlara falan katılmıcam yani gerek yok ona ynede sağol ilgine=)
coilover al basmana gerek yoksende yay yokmuydu ??
Ya Hüseyin al abi D2 Coilover bak keyfine. Ben Type R da kullandım sertlik, yükseklik, kamber ayarı mevcut. Performansı mükemmel! Güzel ayarlarla "drift spec" sonra bi daha arabadan inmezsin.
puhahaha=)alıcam en sonunda..
Hüseyib satıyomusun arabayı satmıyomusun bi karar wersatıyosanda bana bi ulaş bi fiyat wer
megan racing icin cok iyi seyler duydum ve s2000 icin olan kit i de cok makul. aklinda bulunsun
BATIKAN
Ground Control+koni istersen özelden konuşalım
Ms2k